Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
gagyilovag
üzenetére
Innen az 1-es, 5-ös és 9-es porított, megfelelő szemcseméretű és biztosan sokáig világít.
Úton van még a két narancssárga színű.
A bekevertet azért nem tartom jónak, mert ide minél töményebb kell és kis mennyiség. Na most az előre kevertről nem tudni milyen tömény és ha felcsppentesz pár cseppet a többi valószínűleg beszárad pár nyitás után. Persze ettől még lehet jó. -
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Ehhez mit szóltok?
Világító festék:http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=glow&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xglow+paint.TRS0&_nkw=glow+paint&_sacat=0
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
mármint festéket
-
szbalogh
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Na várj csak, most megnéztem. A "whitelotus24 in"-nek csak annyit írtam, hogy ha tud küldjön egy másik tokcsövet. Ez mindig ugyan azt írta vissza. "hi sir i will check this thansk "
A "watchmakershop" volt az akinél panaszkodtam, a Ricoh-t vettem tőle. Ez normálisan válaszolt és értelmesnek is tűnik. Jah, és nem is tiltott le
-
szbalogh
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Jah, általában egy féle típusból csinálnak többet és csak egynek a képeit teszik mindegyik órához. A sajátjaim most is fent vannak újra eladósorban

A távtartóval nem tudom mit lehetne kezdeni. Egyébként a pilotomban a számlap jobban meg van domborítva mint kéne ezért nem esik egybe a tokcsővel a tengely. Tokcső nélkül éppen belefér de így meg nincs vízállóság. A janatámból pár napja tört el a felhúzótengely a toldásnál. Majd ha sorra kerülnek ezeket könnyű javítani.
A luméra irok pm-et.KurtCobain: És tényleg! Panaszt indítottam a janata miatt, mert már másfél hónapja rendeltem és semmi infó nem volt a trackingben. Aztán adott egy oldalt ahol meg lehet nézni és ott fent is volt. Pár napra rá meg is kaptam. A panaszt persze visszavontam. A pilot is lassan érkezett meg.
-
KurtCobain
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Na ja. Indiaiak nagyon ráérősek. Én 2 órát vettem eddig tőlük saját részre, meg egyet rokon kérésére. Ez utóbbit január 2.-án, ma kezdett el élni tracking. Ez egy automata HMT Rajat (~2100Ft).
Aztán amiket magamnak rendeltem:
Dec. 28.-án egy aranyszínű, aranyszámlapos, "felújított" HMT Sona-t, ez viszonylag hamar, jan. 15. körül már megjött. De a leírás szerinti perfekt állapot nem nagyon volt igaz. Nem volt rendesen rögzítve a tokba a szerkezet, az óra számlap el volt forogva, kb 1-1.5mm-t. A tok 2 részből áll, ugye külön levehető az, amiben a plexi van. Na az nagyon könnyen lejárt.
Aztán gondoltam belenézek, kihúztam a felhúzótengelyt, és hát mivel nem a gyári tokjában van, ezért feszülhetett, és elgörbült, hozzáteszem, a feszülés miatt kicsit akadozva lehetett felhúzni. Kihúzás után nem tudtam visszatenni a tengelyt, aminek következtében -nyilván kicsit közrejátszott a balf@szságom is- eltört a szotoár (nem lehet felhúzni az órát). Már úton van hozzá ebay-ről a donor szerkezet (köszi szbalogh az infóért
), aztán kicsit gatyába rázom.
Ez 2700Ft volt, de messze nem éri meg az árát, így partial refundot kértem az eladótól, amit még a mai napig napig nem küldött el. Ja és amiért panaszkodtam az óra állapotára, letiltott engem az összes felhasználója aukcióiról, szóval szbalogh, ha panaszkodtál whitelotus24in eladónál (olvastam a topikban, hogy tőle van a Pilot-od), akkor azért nem tudtál licitálni a mutatóira. Szóval vigyázni ezzel az eladóval.
Egy nagyon gagyi, papírvastagságú "bőrszíjjal" küldte.A másik egy HMT Janata, ami már jobb állapotban van, mint a Sona. Ebben mókolt számlap van, és ugyanúgy műanyag távtartó a szerkezetnél, ami miatt a korona mozgatásával el tudom forgatni egy kicsit a szerkezetet.
A tok viszonylag szép állapotú. Fém szíjjal érkezett. Ezt dec. 29.-én rendeltem, jan. 28.-án vettem át. ~1600Ft volt, ez megérte az árát.Tényleges utazással töltött idő:
Sona: 7 nap
Janata: 8 nap -
pulutodurumo
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
Köszönöm a pozitív kommenteket.

Nem fizettem érte sokat, kicsivel 2000 Ft alatt ütöttem le. Még dec. 30-án fizettem ki, majd két hétre rá írtam az eladónak hogy a tracking semmit nem mutat. Gondoltam hogy nem fog két-három nap alatt frissülni, de két hét az már na. Válaszolt hogy semmi gond, már rég feladta, csak a posta így-úgy-amúgy. Persze mesemondó. Aztán jan. 21-én látom hogy Indiában aznap vette fel a posta. Utána pikk-pakk itt volt.
Ami nem teljesen okés: A képeken még ép volt a lume a percmutatóban, mire ideért már alig volt benne. Nem szállítás közben sérült, mert nem látszanak a számlapon a darabok. A távtartó gyűrű (ami a tok és a werk közt van) műanyag. Ez még önmagában nem baj. Viszont nem méret, szóval fogták kis indiai barátaink és elvágták hogy rámenjen a szerkezetre. Így viszont nem annyira támasztja a werket, ha nem vigyázok a "korona szára" kapni fog.
A késedelmes szállítás és a mutató hibája miatt azt gondolom, hogy csak akkor álltak neki foglalkozni az órával, amikor már leütöttem. De akkor is nagyon ráérősen. Mondjuk ez nem annyira meglepő.
Ha már ennyit meséltem, kérdeznék is. A két felmerült hibát lehet orvosolni? Órások adnak el / szerelnek be ilyen távtartót? Szbalogh kolléga a lume zsonglőre, tud-e valami okosat mondani a mutató bajára?
-
Cavsfan
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
Griffo
csendes tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Nagyon szép. Nekem is úton van 4db HMT ugyanonnan. Mennyi időbe telt, amíg megérkezett? Mi a gondja?
-
szbalogh
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
SZép darabot fogtál ki. Mintha a számlap is eredeti lenne. Mennyiért sikerült megszerezni?
-
terra052
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére

-
Cavsfan
tag
Ma jött az ebay-ről.Nagyon tetszik 1500 ft volt...

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
megjött a NaviForce 9044M
kellemes gesztus, hogy az alap fémszíj mellé adtak egy barna műbőr NF szíjat is
brutáljó ez az óra, van súlya, és minősége. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
lac14548
üzenetére
Csak bátran, bejáratott hely. Sima ajánlott küldeményként kérd, és doboz nélkül. Vagy különben +2000 HUF+27%.
Szerintetek egy Marina Militare cca. 80 dodóért, vagy ugyanez zafírral, C3 luminovával jobb MEO-val 170-ért a jobb vétel? Nem tudok dönteni. Egy Radiomir stílusú 45mm-es lenne /Manbushijie kontra Siswatch727/. -
terra052
őstag
Egy kis Seiko sorozatszám visszafejtés, akit érdekel, mikori az órája (és eddig nem tudta volna)

Jól jöhet. -
lac14548
aktív tag
Nem teljesen ontopic, de hátha van valakinek tapasztalata...
Mennyire megbízható a www.dutyfreeislandshop.com oldal?
Rendelt már onnan órát valaki?
-
consono
nagyúr
Csütörtökön megjött az $1.47-es Casio klón. Egészen vállalható, a kölök nagyon örül neki. Ennyiért ajándék, ráadásul multicolor a led benne, több színnel is tud világítani, illetve villogni

-
kobandi
csendes tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Köszönöm!!
-
kobandi
csendes tag
Sziasztok,
Rendeltem egy Tevise órát a Gearbestről. [link]
Az a problémám, hogy nem tudom működésre bírni. Hordtam, ráztam egyszer csak elindul pár másodpercre, majd megáll.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond? Hibás az óra?
Előre is köszönöm!

Üdv,
-
Predator2
addikt
Helló
Tervezem, hogy vásárolok egy új órát magamnak. Melyik oldalról ajánlott nézelődni?
Sportos, könnyű, vízálló, háttér világításos órát keresek. Melyik márka órái közül érdemes keresgélni?
Best buy vételt.THX
-
szbalogh
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Valahogy lemaradtam róla, köszi meg van

-
mirci18
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Így van bőrt árral érdemes vagyis lyukasztóval lyukasztani de elvileg az ilyen szíjakat is.
Én a mai napig így csinálom. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Ma érkezett meg egy ilyen olcsó órám. (Tudom másodperc mutató nélkül nem is óra...
)
Egy kis bibi van vele, mégpedig az, hogy kicsi kínai barátaink elfelejtették befejezni.
A szíjról lemaradtak a lyukak.
Milyen eszközzel tudnám esztétikusan befejezni a gyártást, hogy hordhassam szerintetek?
Ilyen készlet is érkezett vele, de gondolom ebben nincs célszerszám.? -
szbalogh
addikt
Fotózgattam a festékeim link
A sötétkék az elején halványabb de úgy fél-1 óra múlva már az a legvilágosabb.
-
jociolaszi
tag
Sziasztok Nekem is skmei van három hónapja és ez idő alatt késett 5mp-et! Ez nagyon frankó.[link]
Valamelyik nap a kislányom a kezébe vette és ő jött rá hogy több színben is világít az óra csak sokáig kell nyomni a light gombot.Éjjel nappoal hordom nagyon jó.Aki szereti a digitálist annak ezt ajánlom. -
Rainman05
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Hát drukkolok hogy neked is megérkezzen már, úgy voltam vele pedig már hogy nem jön meg

Amikor vettem a Casiot volt ilyen nagy leárazás Tutuéknál és ezért ott szereztem be. Ismerek olyat aki 0-24-be hordja fürdés,munka,alvás stb.és bírja gond nélkül! -
trebrona
nagyúr
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Megértem, igazad is van, csak ez a topic pont a "filléres" órákról szól. Lásd topicnyitó HSZ: [link]
És no offense.
-
Sanki
addikt
Sziasztok!
SKMEI 9058
Ezzel az órával van valakinek tapasztalata? Megéri ezt az árat? -
Rainman05
tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Köszi. Nekem sem sikerül állítani, csak 0 van. Jó hát a Casio az más kategória árban is

-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Mykeee0923
üzenetére
Ez is jól néz ki, tetszik

-
-
szbalogh
addikt
Akinek van ilyen Megir vagy Skmeu kvarc kronója igazán csinálhatna egy képet a belsejéről.
A kérdés, hogy ez a szerkezet van-e benne? -
szbalogh
addikt
válasz
Mykeee0923
üzenetére
Lehet cserélni, adott esetben van itt pár kvarc óra, le kell csekkolni, hogy milyen vastag tengelyre valók és, hogy melyik felelne meg.
Át tudom festeni neked de egyenlőre Hansz óráján dolgozom. A gyári festék elég maki. Csinálok majd egy összehasonlító képet a festékekről de most a fiókban vannak sötétben. Arra vagyok kíváncsi, hogy 36 óra múlva milyen világosak. -
Rainman05
tag
Na végre megjött hosszú idő után a SKMEI 1068 órám

Most így áll a kis gyűjteményem.
Csináltam egy kis unboxing videót ha érdekel valakit.
Sajna kamerám ennyit tud csak.
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Figyu.. tovább boncolva a storyt.. szerinted érdemes azt ,hogy rendelek hozzá mutatókat?.. arra kicserélni?
Mert tényleg az hiányzik csak erről...Jobban megnézve képeken, a vásárlók által felrakottakon elvilekben a mutatókon van lumineszlákó.. valami.. de minőségre nem biztos, hogy jó..
Adott esetben tud valaki segíteni "festésben? -
Hatii
tag
válasz
Mykeee0923
üzenetére
Ahogy visszaolvastam itt fórumon, a skmeiről jó vélemények vannak általában. Ezért rendeltem én is ilyet kékben, csak máshonnan, de még nem érkezett meg.
-
szbalogh
addikt
válasz
Mykeee0923
üzenetére
Azt írják, hogy a kis számlapok is működnek. A szerkezet valószínűleg ugyan olyan, mint a lent már ismertetett MEGIR-nek. Az ára is annyi kb. Érdekes lehet.
Ezen is olyan vékony kis mutatók vannak, amiket értelmetlen lumézni de az indexek rendben vannak. -
Mykeee0923
csendes tag
Szevasztok..!!!
Lenne egy kérdésem...
Mi a véleményetek erről?.http://www.aliexpress.com/item/2015-New-SKMEI-Brand-Men-Fashion-Business-Casual-Quartz-Watch-Waterproof-GenuineLeather-Strap-Analog-Wristwatches-Relogio/32543836465.html
Illetve van e tapasztalat a márkával kapcsolatban?
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
Mykeee0923
üzenetére
Köszi. Még aktuális, csak gyűjteni kell rá

-
Mykeee0923
csendes tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Halli.. nem tudom aktuális-e. Én innen vettem... Úgy 15 nap alatt jött meg nekem.. kifejezetten ajánlom.
http://stores.ebay.com/edwinwatch?_trksid=p2047675.l2568
-
syler123
veterán
Nah Jaragar berendelve Bangood-ról, kuponnal 13 dodó lett. Kíváncsi vagyok milyen lesz, lehet az az 1.2 cm vastagság sok lesz, majd kiderült.
-
mirci18
addikt
Ezért alap szerintem hogy 1000 ft alatt csakis ledes órát vegyen az ember.

300 ft-ért 2 éve megvan elemet még nem cseréltem benne csak eggyet azt is csak elővigyázatosságból.
Hetente 2 percet késik.Ennyi elviselhető.Több órám volt már ebből a kategóriából mind tönkrementek vagy eleve el sem indultak.
Ha csak egy óra kell akkor érdemesebb itthon venni órásnál anyámnak is egy Q&Q órája van 3000 ft-os egy éve bírja csak szíjat kellett cserélni.
Ha valaki nem ledes órát vesz az minimum 2000 ft-osnak kell lenni.
-
mirci18
addikt
Az ember sokat ne várjon 1000 ft vagy az alatti óráktól.
Ha már mennek 3-6 hónapot akkor visszahozza az árát.
Azért mert ha kibír 6 hónapot évi 2 órával 1500-2000 ft-ból elvagy és mindíg új dizájnú órád van.Nekem a Ferrari replikám több éves de még bírja.
Szíja már szakadt el.
Több elemet megevett mint egy sima óra de jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hobby elektronika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), aztán kicsit gatyába rázom.

kellemes gesztus, hogy az alap fémszíj mellé adtak egy barna műbőr NF szíjat is
brutáljó ez az óra, van súlya, és minősége.

)

Elsőre jobbnak tűnt, az 1$ ár tűnik érte korrektnek