Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtettlampa
tag
Valami csak nem stimmel vele szerintem! Igaz, hogy nem egy nagy szám óra, de azért csak normálisan működnie kellene legalább az érintésnek! Azért gyanakszom szoftveres hibára, mert ha hardveres lenne, akkor gondolom mindig ezt csinálná! Nem csak bizonyos menüpontoknál!
Én a lányomnak vettem névnapjára, magyar oldalról, de így hogy adjam oda neki? Drágábbra meg most nincs keret! Visszaküldeném legszívesebben, de jó lett volna, ha oda tudom neki adni időben és nem kell két hetet várnia egy másikra! Ezért gondoltam, hogy hátha egy szoftver frissítéssel megoldható lenne a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest