- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Én gondolkodtam ezen régebben, úgy akartam megoldani, hogy a vízhűtés hőleadóját lecserélem, mégpedig a következőre:
A gép tetejére tennék egy nagyon nagy aluminium bordát, mint az egész gép, és azt melegítené a peltier, alatta pedig a vizes rendszer egy hőleadója, mint a cpu-blokk pl., és ezt hűtené a peltier, hab a tortán: a peltier csak akkor menne, ha a víz eléri a 30 fokot kb.
Előnye: tényleg zajtalan műkődés
Hátránya(i): Nagyon felmelegszik/edhet a borda, és a gép felett nem lehet semmi -
LocalNerd
tag
Erre én is gondoltam. Én speciel ''Peltier szendvics'' megoldáson tűnődtem, így: H2O CPU-fej (1úttal hőátadó lemez a Peltiernek), Peltier, H2O CPU-fej (a Peltier hűtése). Ez esetben valszeg csak 2 külön vízhűtés jöhet szóba, bár az egyik lehet igen egyszerű is. Elég extrém gondolat:)
[Szerkesztve] -
hezso
aktív tag
Sörhűtés? Fagyasztótuning?
Komolyan:
Peltieres vízhűtés gépbe építve. Szigetelt csövek, tiszta alkohol lötty -20C-n, agyonhúzott procival is menne. A meleget egy másik kör vízhűtés vinné ki, hátulra szerelt radiátorra, rajta 2DB 12cm-s venti, 1000ford/perc -en.
Természetesen duplatáp mindemellé! -
LocalNerd
tag
Kreatív, hagymázasan őrjöngő és hahotára fakasztó 5letek is jöhetnek:) + komoly, átgondolt szupermodding-ideák is:))
Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest