- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Én gondolkodtam ezen régebben, úgy akartam megoldani, hogy a vízhűtés hőleadóját lecserélem, mégpedig a következőre:
A gép tetejére tennék egy nagyon nagy aluminium bordát, mint az egész gép, és azt melegítené a peltier, alatta pedig a vizes rendszer egy hőleadója, mint a cpu-blokk pl., és ezt hűtené a peltier, hab a tortán: a peltier csak akkor menne, ha a víz eléri a 30 fokot kb.
Előnye: tényleg zajtalan műkődés
Hátránya(i): Nagyon felmelegszik/edhet a borda, és a gép felett nem lehet semmi -
LocalNerd
tag
Erre én is gondoltam. Én speciel ''Peltier szendvics'' megoldáson tűnődtem, így: H2O CPU-fej (1úttal hőátadó lemez a Peltiernek), Peltier, H2O CPU-fej (a Peltier hűtése). Ez esetben valszeg csak 2 külön vízhűtés jöhet szóba, bár az egyik lehet igen egyszerű is. Elég extrém gondolat:)
[Szerkesztve] -
hezso
aktív tag
Sörhűtés? Fagyasztótuning?
Komolyan:
Peltieres vízhűtés gépbe építve. Szigetelt csövek, tiszta alkohol lötty -20C-n, agyonhúzott procival is menne. A meleget egy másik kör vízhűtés vinné ki, hátulra szerelt radiátorra, rajta 2DB 12cm-s venti, 1000ford/perc -en.
Természetesen duplatáp mindemellé! -
LocalNerd
tag
Kreatív, hagymázasan őrjöngő és hahotára fakasztó 5letek is jöhetnek:) + komoly, átgondolt szupermodding-ideák is:))
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Goddess of Victory:Nikke
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest