- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Én gondolkodtam ezen régebben, úgy akartam megoldani, hogy a vízhűtés hőleadóját lecserélem, mégpedig a következőre:
A gép tetejére tennék egy nagyon nagy aluminium bordát, mint az egész gép, és azt melegítené a peltier, alatta pedig a vizes rendszer egy hőleadója, mint a cpu-blokk pl., és ezt hűtené a peltier, hab a tortán: a peltier csak akkor menne, ha a víz eléri a 30 fokot kb.
Előnye: tényleg zajtalan műkődés
Hátránya(i): Nagyon felmelegszik/edhet a borda, és a gép felett nem lehet semmi -
LocalNerd
tag
Erre én is gondoltam. Én speciel ''Peltier szendvics'' megoldáson tűnődtem, így: H2O CPU-fej (1úttal hőátadó lemez a Peltiernek), Peltier, H2O CPU-fej (a Peltier hűtése). Ez esetben valszeg csak 2 külön vízhűtés jöhet szóba, bár az egyik lehet igen egyszerű is. Elég extrém gondolat:)
[Szerkesztve] -
hezso
aktív tag
Sörhűtés? Fagyasztótuning?
Komolyan:
Peltieres vízhűtés gépbe építve. Szigetelt csövek, tiszta alkohol lötty -20C-n, agyonhúzott procival is menne. A meleget egy másik kör vízhűtés vinné ki, hátulra szerelt radiátorra, rajta 2DB 12cm-s venti, 1000ford/perc -en.
Természetesen duplatáp mindemellé! -
LocalNerd
tag
Kreatív, hagymázasan őrjöngő és hahotára fakasztó 5letek is jöhetnek:) + komoly, átgondolt szupermodding-ideák is:))
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- sziku69: Szólánc.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest