Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel várja a karácsonyt az EarFun
- Google Pixel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bump3r111
tag
Sziasztok, tudtok valami külföldi (európai?) megbízható parfüm rendelős oldalt?
Nautica Voyage kellene nekem de magyar oldalakon már nem találok belőle -
bump3r111
tag
Megjött a Jacques Bogart Bogart Pour Homme.
Külföldi tesztek alapján rendeltem, vakon, mint olcsó de tartós "beast mode" parfüim.Finoman szólva is igazak a róla szóló tesztek.
Az eleje eléggé szintetika, fél óra elteltével viszont egy nagyon kellemes egész napon át tartó édes dohány vanília cherry illat FELHŐVÉ változik.[ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
Sziasztok, Aventus 2 ml minta Notino-ban vajon eredeti? Végre megszagolnám mit tud.
-
bump3r111
tag
Vajon Aventust honnan lehet nagy kiszerelésben jó áron szerezni? Akár társulnék is ha valakit érdekelne!
Rendeltem belőle egy mintát és teljesen megbabonázott.[ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
L'air Du Desert Marocain by Tauer Perfumes <- honnan tudnék beszerezni egy mintát ebből?
-
bump3r111
tag
Demeter - Pineapple parfümöt vajon itthon honnan tudnék beszerezni? Ismeri valaki?
-
bump3r111
tag
Hali, esetleg valaki tudna e dobni linket bevált kis szórófejes üveghez.
Külföld is játszik.
Ami értelmes minőségű, nem folyik és jól szórja a parfümöt.
2,5 5, 10 ml-es méretben leginkább.
Kössz! -
bump3r111
tag
Spicebomb / Spicebomb Extreme-et hol tudnám megszagolni? Tudom nem nyári illat de épp akciósak.
-
bump3r111
tag
Valaki tud adni megbízható oldalt ahonnan tudnék Aventust rendelni?
Mondjuk olcsóbb áron mint Neroli / Notino. Külföldi rendelés nem gond.Nose.fr-t ismeri valaki?
[ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
válasz slick-adam #12984 üzenetére
Pont megtaláltam én is a kommentek között. Ezer köszi. Rendelek és írok én is ha minden rendben ment.
Ingyen adnak még 3 samplet is, végre megszagolhatom a Vikinget -
bump3r111
tag
Nyári illatot tudtok ajánlani? Bvlgari Aqua Amara-t használok, estékre Versace Dylan Blue.
Kéne valami ütős nyári illat a nagy melegekre napközben amit nem szenvedés viselni.[ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
Valakinek esetleg tipp, Spicebomb-ot hol tudnék megszagolni? Nem merem berendelni vakon
-
bump3r111
tag
Nektek mi a "the most complimented" niche parfüm? Tehát kifejezetten mások véleménye alapján, mire kaptátok a legtöbb elismerő bókot?
-
bump3r111
tag
válasz Jhonny06 #17622 üzenetére
Lili parfümériát láttad? John Varvatos, Mancera, Montale, Creed, sok márkából van nekik, ez azért nem éppen Douglas top 10.
Haveri körben régóta ott vesszük a parfümöket, főleg teszterek vannak nagyon jó árban.
Szerintem tuti eredetiek, már csináltam sok összehasonlítást a douglasban is megtalálható parfümökkel, és még nem véltem felfedezni különbséget.
Aqua Amara, Dylan Blue, Burberry London, Valentino Uomo Intense pl. ezekből már vettem tesztert itt aprópénzért (mondjuk ezek pont tucatok )
És ez nem a reklám helye![ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
Bleu de Chanel-ből EDT/EDP/Parfüm?
Valamint hattttalmasak az árkülönbségek, Notino másfélszer drágább mint egy-egy parfümös oldal. Ismertek megbizható weboldalakat ahonnan tuti eredetiben tudnám megvenni? Kössz
[ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
Bvlgari Aqua Amara-t már nem gyártják? Most akartam megnézni mennyiért tudnám elpasszolni és eléggé meglepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
Sziasztok! Segítsetek ki ma vásárolnék Guerlain L'Homme Ideal EDP -ből 5-10 ml-t estére kellene Akinek van várom a privát üzenetét. Köszönettel!
-
bump3r111
tag
A lényeg a "ma este" lenne, nem pedig hogy egy este alatt...
3 fújás kellene de ha már valakivel emiatt összefutnék gondoltam vennék egy értelmes mennyiséget..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest