- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
westlake
félisten
na akkor minden gyokernek, aki olyan hangnemeben tud csak irni amilyenben....
1 gb 620 mhz-s ibm memory 150.000
6.5 ghz p4 400.000
ha valakinek kell az mailt dobjon.
( ja es nem mutogatok kepeket, akit tenyleg erdekel az ugyis megkeres) -
westlake
félisten
csodalatos....
szeretnem megkoszonni mindazoknak az ''uriembereknek'' a hozzaszolasat, akik siman leidiotaztak. nem tudom, azok az emberek olvastak-e valahol, hogy nekem van ilyem procim, vagy lattam egyaltalan...
en egy temat inditottam (szerettem volna), de ugylatszik egyesek teljesen felreertelmezik az egeszet.
a kezdeti jopofa forumozasbol, eljutottunk oda, hogy orulhetek, ha nem lincselnek meg.
legalabb sokan leirhattak, mennyire biztosak is benne, hogy ilyen proci nincs...
es erre van bizonyitek????
mar sajnalom, hogy egyaltalan beirtam az egeszet! -
westlake
félisten
de azert remelem a 620-as memcsit megkapom:DD
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #23 üzenetére
hat meg en:D
tudom mar mit fog mondani: jajj hat en nem ertek a szamitastecnikahoz, a haverom rakta ossze a gepet 1 millaert, rakott bele egy dual lapot meg 2 db 4 ghz-es p4-et.
huu de jot fogok rohogni:DD
(de rajottem, hogy ha tudna is ilyen procit hozni nekem, biztos nem jarnek jol, ha bebizonyitanam nektek:) ) -
westlake
félisten
jajj de varom mar, milyen kamuszoveggel fogja magat a faszi kimosni ebbol....
kulon orom lesz hallgatni:D -
westlake
félisten
azert valljuk be, szerintem mindenki kozulonk latott mar olyat, amit azelott el nem tudot hinni, vagy kepzelni.
ha tenyleg nem publikusak ezek a dolgok, akkor elkepzelheto, hogy meg a nagy ''hardverguruk'' sem tudnak rola. (akkor viszont en miert tudam meg az ilyen infokat?? :D)
szerintem ha kuldenek is ilyen procirol kepet, nem hiszem, hogy barkit is meggyozne:) -
westlake
félisten
szal. en sem tegnap szulettem, ugyhogy nem szopok be mindent:)
ket dolog lehetseges..
az egyik: kurvara at akarnak vagni, es valami szutykot eladni jopenzert
(akkor ertem miert adott mobilszamot)
a masik: olyan boduleteseket tud kamuzni, hogy csak na....
(akkor viszont nem tudom miert adta meg a mobilszamat) -
westlake
félisten
ja, es ha tudnek ilyen cuccokat szerezni, biztos hogy nem adnam tovabb:(
-
westlake
félisten
bebizonyosodott, hogy nem vagyok eleg tajekozott....
mar nincsenek ketsegeim, hogy letezik ilyen proci:)
a faszi valamelyik nagykovetsegen dolgozik, mestersege cimere pedik kodtoro. (szep szakma lehet)
ok ilyen cuccokkal dolgoznak, es allitas szerint hozni is tud.
en is hihetetlennek tartom, de almodozni mindig lehet....
jovoheten fel fog hivni, hogy milyen cuccok vannak, es mennyiert.
jajj de pofara fogok esni:DD -
westlake
félisten
eleg erdekes dolgot hallottam valakitol...
allitasa szerint van 8.1 gigahertzes processzor, es meg sok finomsag, csak nem az atlagfelhasznaloknak. most konkretan nem is a katonai kutatasokra gondolok, de eleg zart korrol van szo. ha belegondolunk, hogy nekunk mar az ''elavult''
techologiat adjak, es pl a 3.5 gigahertzes proci mar evek ota letezik, akkor tenyleg lehet 8.1 ghz-es is.
allitolag van ibm 620 mhz-es memoria, sot, ez mar annyira elavult, hogy most kerul bevezetesre valamifele folyadekkristajos technologia.
mi a velemenyetek errol? (a legszebb az egeszben, hogy a faszi allitasa szerint tud is ilyen dolgokat szerezni!)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest