- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
ricsi212 #1561 üzenetére
hát ja, 1562-ben ott a válasz ...
ha elég populáris amit keresel, akkor több T3/T1 vagy 5/3 is lesz a SEARCH eredméynében, .... mindegyikükre add ki a a DOWNLOAD parancsot, majd figyeld, melyik a lesz a legnagyobb sebsségű .... nekem volt olyan, hogy egy filmet 5 különböző helyről is elkzedtem egyszerre tölteni, de volt egy hely, ahonnan 50-80 k-val jött .... ekkor PAUSE-t adtam az egész DC-DOWNLOAD -nak a DOWNLOAD QUEUE-ban (ettől mégg nem történi semmi) a szóban forgó helyről lejövő anyganak visszaállítottam NORMAL-ra, vagy HIGH-ra a prioritását, és a 50-80 k-val jövő anyagon kívül a többinek nyomtam egy DISCONNECT-et, így az tudott teljes sávzéllel jönni, talán 80-90k-val is... ha megakadt, akkor priviben megkértem a túloldalt levőt, hogy hozzuk megint össze a kapcsolatot -
rii
nagyúr
válasz
ricsi212 #1558 üzenetére
''.............Ha letöltés közben a neten játszani akarok, akkor addig limitelem a dc-t (netlimiter), de ha játék után megint megengedem neki a max sebességet, akkor sem igazán akar visszaállni a sebesség.............''
Valószínűleg olyan kis sebbességel töltesz a limitálás miatt (500byte, 1,2kbyte), hogy a ''vonal'' másik végén a kimenő sávszélességet már mások használják letöltésre, és nehezen ad/vesz el a rendszer az ő letöltési sebsségükből a Te javadra.
''.............Nem régóta dc-zek, de nekem nagyon lassan jön minden (3-4 K/s), pedig viszonylag gyors kapcsolatom van. Ez normális???.............''
lehet neked T3-as vonalad is, ha másik oldalon meg csak egy 512/64-es ADSL van, ráadásul Netlimiterrel 20k-ra korlátozva a UPLOAD, amin megintcsak 5-en osztozank, így mindenkinek jut max. 4kbyte ....
amikor keresel, a keresés eredményét a Connection szerint rendezd, és lehetőleg T1, T3, 5M/3M-tól tölts.
szerk.: esztétika
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest