- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gergello
addikt
Hi !
Egy hülye kérdés -, hogy lehet leszedni a ventiknek azt a részét amin a lapátok vannak rajta?
fölszedtem az összes matricát de nincs alatt semmi, próbáltam nem tl erősen húzni / nehogy eltörjön / , de úgyse jött le.
Noname 80 mm-s 800 Ft-os ventiről van szó.
Várom a segítséget, thx -
gozso
őstag
valami uj ötlet?
köszönettel -
gozso
őstag
uop
-
gozso
őstag
kell, kell, kell
-
gozso
őstag
még mindig narancsszínű neont+hűtöt keresek:(
-
ronaldo
őstag
Nemtom, de én nem igazán szeretnék 5-7e+ÁFA-t fizetni egy szutyok gépre amivel ezt megcsinálom! Valakinek van olyan 5lete arra, hogyan lehet 9csinálni ezeket ilyen nagyon erre csinált szerszám nélkül? mert a ház oldalán töröm a fejem mert e tetejére egy ventihelyet fúrok amire van körtárcsám, meg egy Grill-t teszek rá, de az oldalára mintát szeretnék amihez egy-két gyakorlottab. modder kellene és az ő szerszámjavaslataik! :U
-
gozso
őstag
na valakinek ujdonság?
-
gozso
őstag
ez a vízvágás is érdekelne, kiváncsi vagyok van e itt olyan akinek már csinálták!
narancs neont+hűtőt továbbra se találok kis hazánkban!:(:(:(:(
bezzeg külhonban:(
nem hiszem el hogy nem érné meg itt valakinek ilyesmi boltot csinálni! szerintetek?
frozencpu.com
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
ez a FERM hol kapható?
-
baliii
senior tag
7500 bruttoba kerul egy FERM keziszerszam, +300 forint egy kiraly femvagofej (az alap az jo szar) es azzal aztan siman kivaghatod az oldallapokat, es tucc vele meg csiszolni + mindent
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
Mennyi egy vízvágás? Túl sokat nem akarok rá szánni :(
-
zeus90
aktív tag
mivel lehet kivágni a házat?
-
zeus90
aktív tag
Köszi! De jöhet több is!
-
zeus90
aktív tag
Hol vannak a modding mesterek? Minta kéne két csávónak akik kicsit buherálni akarják a házukat hogy jobban nézzen ki. :D
-
Bandoló
csendes tag
Itt szerintem vannak ötletnek minták.
[L]http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Windows/se=UV%20Reactive%20Window%20Appliques/mp=menu_search.html[/L] -
-
zeus90
aktív tag
Akkor kérjük eggyütt a linket! Fogjunk össze a linkért :DDD
-
ronaldo
őstag
-
zeus90
aktív tag
Hoonan tudok mintákat szerezni ami alapján kivághatnék valami formát a házam oldalára?
Linket kérnék! :DDD -
gozso
őstag
ilyesmire gondoltam: [L]http://www.frozencpu.com/images/products/detail_hires/ccg_05.jpg[/L]
[Szerkesztve]
meg ilyesmire
[L]http://www.frozencpu.com/images/products/detail_hires/lit-56.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
StoneBridge #42 üzenetére
Garmának van Neoncsöve
-
LukE
veterán
UV-> lathato fenynel nagyobb energiaju fenyt bocsat ki a fenyforras.
(pont e miatt latszik halvanyabbnak, de ne nezz bele sokaig, mert pont a halvanysaga miatt nem szukul ossze az ember pupillaja, pedig azert nyomja a sugarzast a szemednek. Ha nem nezel direkt bele, akkor ugyan nem vagyok orvos, es a kiugarzott energiat sem tudom merni, de valszeg tul lehet elni:D ) Ez gerjeszti az UV aktiv cumot, ami pedig szepen vilagit.
led-> tippre kb 400 forint +1 ellenallas (kb 2 forint, de nelkule a led hamar kiszenvedne)
cso-> kb 2k/db+inverter. -
gozso
őstag
válasz
StoneBridge #37 üzenetére
irtam hogy kezdő vagyok....
minden segítséget szívesen fogadok.
uv ez hogy' műxik? -
StoneBridge
senior tag
Mellesleg... ha már uv-s cuccoknál tartunk.
Ha mondjuk veszek uv ventiket és uv érzékeny csőkábeleket, akkor már csak egy uv fényforrást kéne varázsolni, nemigaz? :) Nah és olyat hol lehet kapni, hogy néz ki? ... :)) -
gozso
őstag
igen, ilyesmire!
-
gozso
őstag
itt aztán van minden, mi szem-szájnak ingere: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/index.html
-
gozso
őstag
köszi a segítségeteket, azt hiszem csinálok ennek a narancs dolognak egy topicot, hááátha!
-
:DD de akkor is... :DD
ok. -
LukE
veterán
szerintem a hutot, o festette le uv aktiv festekkel (amit jobban belegondolva diszko boltokban is arulnak, es nem kell lakkot kevergetni...) es UV fennyel megvilagitva latszik olyan narancs szinunek.
UV CCFL-t meg lehet venni eleg sok helyen, ha nem akarsz messzire menni, akkor nezz ba aHW piacba, valameik seftelonel csak van, ~2k+inverter, ami masik kb ezres. -
hááát rambus?? nagyon gazdaságtalan. inkább duál nem?
-
gozso
őstag
hát nem is tudom. nem játszom 3dmark-kal. ha jobban belegondolok egyáltalán nem is játszom. ezért is nem cseréltem még lapot. bár a sata már csábítgatott, de sajnos nem találok olyan lapot amibe a rambusokat bele lehet tenni. ehhez meg ragaszkodom
narancs neon+venti téren nem tudtok semmit? -
mennyi a 3dmarkod?? és az assonynak? :DD
-
TexT-BoY
addikt
nem mondtam hogy becsapál:) én csak megjegyeztem hogy ügyesvagy:) és hoghy én is ügyes vagyok:)
elvégre házra nem költöttünk sokat ...:DDD ehez képest mind kettőnk háza többe kerül mint 20+áfa + a tied még moddolt is:))
amúgy kénme 1 pénégy:));] nemtucc? kapol helyette cerkát:DDD azzal is lehet... játszani;]:DDD (csak vicc vót):DDD -
TexT-BoY
addikt
nem mondtam hogy becsapál:) én csak megjegyeztem hogy ügyesvagy:) és hoghy én is ügyes vagyok:)
elvégre házra nem költöttünk sokat ...:DDD ehez képest mind kettőnk háza többe kerül mint 20+áfa + a tied még moddolt is:))
amúgy kénme 1 pénégy:));] nemtucc? kapol helyette cerkát:DDD azzal is lehet... játszani;]:DDD (csak vicc vót):DDD -
lehet ,hogy nem rossz de szerintem nem ér az meg 9k-t. ígyis a harmadik tápnál tartok. az alapból benne levő mercury ugyanis 3nap után cserélve lett.:B
-
hát nemtom én (pesti vagy ugye?) elmennék a nyagyobb kerekhez és megkérdezném. pl. a pixelbe lehet ,hogy lesz és + a mycom se reménytelen. szerintem. én tbányai vagyok de ahol veszem a cuccost az innen szerzi be a dolgokat és minden megvan egy hét alatt. próbáld meg
-
apuci. nem adod el 5,5k-ért??
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
ahoz képes ,hogy én a mercury kob-1-es házam vettem nettó 7,5-ért..
hmmm jól jártál. -
öcsé és ''csak'' 140k-volt! (hwsw-n olvastam úgye annyi volt)
áhhhhhhh jó vétel. -
k*va jó házad van. de szerintem ez a kék király.
-
LukE
veterán
narancs telleg problemas lessz, ugy alatlaban keves helyen lattam (mondjuk ahol lattam kepen, ott qrva jol nezett ki)
amivel lehet probalkozni az a narancs szinu szovegkiemelo keverve valami lakkal. En regebben sima atlatszo csonaklakkba nyomtam asszem zold zold szovegkiemelot, UV fenyben egesz szep lett 1 retegtol is:)
(armanD haza, Jam radioja, mindenki szabadul a hazatol?)
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
keress rá itt ''armand dragon case'' tőle vettem meg a házat.
-
nemtom nincs egy címed hogy láthassam a házad képét?
-
gozso
őstag
kis hazánkban nem nagyon láttam ilyesmiket narancsszinűben:(
sárga van de az nem tetszett. -
szerintem a katódcső az vagy coolink v. thermaltak-ben van. a led pedig go egy elektro szaküzlete.
-
gozso
őstag
sziasztok.
csak most kóstolgatom ezt a ''modding'' érzést.
nagyon szép házat vettem (lásd aláírás) de a kék szín helyett valami mást szeretnék.
igazából a narancssárga jönne be nekem, de nem nagyon találok hozzá cuccokat. narancs neon, narancs rendszerhűtő+led kellene.
előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest