Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
És ez is milyen már?! Kikapcsolt win frissítés, de azért frissít
Eszméletlen mit művelnek. Nagyon várom már a net szolgáltatóknál a gamer netet (alacsony ping) és mint írtam a 2db kapcsolót a Windowsba.
Amúgy nekem jó tapasztalataim vannak a Windows 11 el. De nekem nyers win kellett
-
ONEFREE
aktív tag
Ez játék függő is,de nem emlékszem számszerűen rá. Nagyon régóta egy Kanadai verzió win10 et használok. De amire tisztán emlékszem az a microlagok. Én Batlefied 4 et és Tarkovot játszom. Ha a háttérben a kikapcsolt és hangsúlyoznám kikapcsolt win 10 frissítés megy játék közben az több mint idegesítő! Akkor van fps drop mikrolag stb. Neked vannak ilyen tapasztalataid?
-
ONEFREE
aktív tag
Kicsit más. Nem tudom el hinni, hogy a Microsoftnak nem jutott eszébe egy GAME gombot készíteni a rendszerünkbe. Pl F12. Milyen szép lenne ha a rendszer a gomb megnyomásával leállítana minden felesleges háttér folyamatot és kiélezné a rendszer magát a legnagyobb teljesítményre. Ez is lehetne egy hatalmas innováció. Nem tudom ez egyáltalán eszükbe jutott e valaha. Mi több! Még meg lehetne paprikázni a dolgot ONLINE, OFFLINE gombal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest