- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
válasz
Hasaggymeg #294129 üzenetére
Ez milyen kategòriájú telònak számít?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Fall-N
veterán
válasz
Ezért jó ha az ember ért hozzá. Ha vennék valaha egyben biciklit, akkor az lenne az első, hogy szétszedném a vázig, majd mindent újra. Ha valami gyenge minőségű, akkor azt cserélném is közben (például bowdenezés).
Gyakorlatilag ugyanazt csináltam én is a váz átépítésnél, így biztosan tudom, hogy rendesen megcsináltam.
Van pár videó a YouTubeon, hogyha rendel az ember biciklit ls elvileg 97-99 %-osan be van állítva, akkor is előfordul, hogy mégsincs az normálisan összerakva.
Pont múltkor néztem a Bringás Percek csatornán, hogy vett a barátnője egy alap Cube-ot és a dobozból kivéve ő rakta össze. Az első váltó nem volt jól beállítva, a hátsó féket légteleníteni kellett (Clarks Clout). Ezek voltak csak a fő hibák.
Más: Az előbb jelentkezett egy csaló a Marketplace-n a Nakamura váz miatt. Bizalomgerjesztő Lakatosné Teréz néven. Berakta a kamu GLS képet és ki akarta húzni belőlem az adataim. Ment is a tiltás rögtön.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz
Értem, ezt nem tudtam. Nekem egy első kötelező szerviz volt előírva(cube) a garanciához, sikerült megallapodni h elég legyen a legközelebbi cube hivatalos eladói boltba vinni és ott intézni. Am semmihez nem engedtem h nyuljanak. Közöltem h csak a pecsét miatt hoztam el, h mindent rendbe raktam a bringán..stb.., így csak nézegették, beszélgettünk. Nem is kértek csak egy jelentéktelen összeget a számla miatt. Mondták h látjàk egyben van a gép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic