Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
válasz
Hasaggymeg #182767 üzenetére
Azt használom ami a képen van. 3,5éve van meg. A mechanikus féket azonnal cserélni kellett, mert nem lehetett beállítani normálisan, mert egy egyrősebb fékezésnél úgy maradt (nem engedett vissza) és elég baleset veszélyes volt. Akkor kapta a mt200-at, ami kiválóan üzemel azóta is. (túl jól is és erősen a brigához mérten)
Nem fikázás, mert tényleg olcsó volt és amit ráköltöttem, akkor is kevesebb pénzben volt mintha egy komolyabb hasonló tudású bringát választottam volna. Persze az teljesen más kategóri lett volna, mert ez egy azélvázas mtb. Most mértem meg a hajtóművet ami kb. 1,5kg tömör vasBuszhoz járni, boltba, gyereket vinni, megteszi, de hobbyra, terepre nem alkalmas gyári állapotban az ami nekem van. Oxygen a tipusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest