- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
1. Tengelytörést kapott a bicaj (gondolom). Ha gurulok vele, akkor egyenesen megy a hátsókerék, ha viszont meghajtom a pedált, akkor egyből kicsapódik a kerék bal vagy jobb oldalra (már nemtom melyik) egyből a váznak... ferdén menne... De egyenesen gurul.
Kérdés: Tengelyt cseréltessek benne, vagy az egész komplett hátsókereket?2. A fenti hibát, szerelővel végeztessem el, vagy próbáljam meg egyedül, a hátsókereket levettem, nézegetem, hogyan kéne leszedni a fogaskerekeket... de ha levenném is (lefeszíteni a kerékről) visszarakni már kérdéses lenne... esetleg célszerszám nélkül lehetne ezt odahaza?
3. A másik fontos dolog a kerékpárral kapcsolatban, hogy egy összteleszkópos monti, csak egy Hauser márkájú, de már 10 éves
. Én ahogy tudtam karban tartottam, de célszerszámok nélkül például a tengelyeket sosem szedtem szét, benne nem zsíroztam, max ahogy tudtam szilikon spray. Mert lehet mégis akkor már jobb egy szerelőhöz leadni és végezzen rajta egy komplex felújítást? Egy ilyennek mennyi lehet az ára?
4. Egerben van megbízható kerékpár szerelő, vagy akit tudtok?
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest