Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Fire/SOUL/CD #1999 üzenetére

A szabályzatot és a GYIK-et is elolvastam már. Semmi arra vonatkozó infót nem találtam, ami megmagyarázná, hogy miért is ingyenesek... :D (Mindenesetre tényleg nagyon kíváncsi lennék, miért is éri meg ez a szolgáltatónak addig, amíg nincs fizetős csomag. Legalább a 000webhost-on kitérnek rá, hogy azért tudnak tök ingyen, domain regisztrálási kötelezettség nélkül (!) 1500 MB tárhelyet és elég sok szolgáltatást biztosítani, mert fenn tudják tartani magukat a fizető ügyfelekből. Hozzá kell azért tenni, hogy a 000webhost elérése közel sem 90% fölötti, meg sokszor elég lassú. Ettől függetlenül egész komoly.)
    A szabályzatban egy dolgot nem értettem:
    "Azonnali törlés jár a következőkért:
    [...]
    - a hozzáférés FTP jellegű felhasználása"

Miért, akkor milyen módon férjek hozzá a fiókomhoz? Na jó, gondolom ez elsősorban csak arra vonatkozik, hogy a tárhelyet ne arra használjam elsősorban, hogy fájlokat osztok meg másokkal...vagy rosszul értem? (mindenesetre elég szar megfogalmazás sztem :U)

Domainnel kapcsolatban: itt találtam domain-regisztrációs lehetőséget 1 495 Ft +ÁFA/év áron is... ebben az esetben van olyan, amire oda kéne figyelni? :F (amitől esetleg gyanúsan olcsó, vagy ilyesmi...)

Új hozzászólás Aktív témák