Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Nem találok jobbat, mert a környező országokat is mutató képen abszolút kivehetetlen MO. Hacsak rá nem húzod valahogy a határokat...
-
Pá
addikt
köszönöm szépen, ez már most sokkal jobb, mint amire számítottam
nem említettem, hogy négyzet kéne legyen a kép, de mondjuk azzal nem sok mindent lehet kezdeni, mivel Magyarországnak ilyen alakja van
Majd körbevágom olyanra. Viszont nem tudom milyen forrásból csináltad, ha olyanból, hogy megvannak a körülötte lévő országok is, akkor azok ott maradhatnának és nem lenne túl nagy üres tér körülötte, amikor négyzetre szabom a képet. ha nem, akkor nem baj, ez is jobb már, mint amilyenem eddig volt 
szerk: a színezés annyira nem fontos, mert úgyis be fogom lilázni az egészet

-
Pá
addikt
Szóval, egy műhold szerű kép kéne felülnézetből Budapestről vagy Magyarországról. Esetleg lehet Közép-Európa, vagy Európa is, ha az első kettő nagyon nem megy.
Annyi a trükk, hogy nem fénykép kéne, hanem rajzolt, vagy rajzfilmes hatású. Lehetőleg lilás árnyalattal, bár ezt utóbbit el lehet érni színezéssel is, szóval nem alapfeltétel.
ilyesmi látványvilágra gondoltam, tehát ha pl ez a Föld, akkor hasonló kéne a mi térségünkről is.
Ha olyan csicsás nincs, akkor jobb híján egy ehhez hasonló egyszerűbb is megteszi.
köszi mindenkinek előre is
-
Pá
addikt
Ebben a topicban segíthetnénk egymásnak képeket keresni több szem többet lát alapon. Nem találtam hasonlót, remélem nem síklottam el felette.
Arra gondolok, hogy ha pl grafikai munkához, prezentációhoz stb kéne valami kép, tudod is, hogy mi az elképzelésed nagyjából csak sehol sem találsz megfelelőt, akkor hátha majd itt.
Minjárt fel is teszem az első kérdést a következő hszben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://img694.imageshack.us/img694/3391/hunp.th.png)
![[link] [link]](http://img846.imageshack.us/img846/8691/hun2s.th.png)