- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
A 14T nekem bejön. Ha lenne vezeték nélküli töltés, vennék is. A 14T pro -ért viszont nem adnék annyit.
-
Na le is ment az esemény úgy látom.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Dare2Live #24 üzenetére
Intenzív használat mellett nyilván az akku meg a villámgyors tölthetőség is számít, nem szívesen engedném ezt el.
Egyébként durva, hogy a kocsiban annyi helyet hagytak a telefonnak, hogy a töltőcsatlakozóval már nem fér el.
Azaz nemcsak megadták a vezeték nélküli töltés lehetőségét, hanem egyenesen terelgetnek felé.
Persze jó hosszú kábellel meg tudom oldani, de az meg elég zavaró. -
Dare2Live
félisten
válasz
ecaddsell #23 üzenetére
az újratöltés 12GB ram mellett/felett 99%ban azért van mert kivágja/leállítgatja a folyamatok a telefon. Xiaomi tényleg nagyon rossz ezen a vonalon, hiába lakatol az ember, meg kapcsolja ki az optimalizationt. [link]
Ha ez zavar akkor lehet pl Pixelt venni... ami cserébe gyengébb lesz aksiban.
-
ecaddsell
aktív tag
Talán még váltanék is rá, de ha 900 euróért még mindig párásodni fog a kamera az azért gáz lesz.
Kocsi miatt preferálnám a vezeték nélküli töltést, de arról egyre kevesebb szó esik.
A SW se tűnik úgy mintha fejlődne (vagyis előre nem...).
Ill. lehetne több RAM-os konfig is (mielőtt valaki itt akad ki, 3-4 céges app mellé jön ugyanannyi nem céges és utálom amikor újratölt).
Mivel ilyen gyakran szórják ki a telefonokat érdemi előrelépés alig van. Persze mindig kicsit gyorsabb a proci, de nekem évek óta nincs már itt hiányom. -
karl_fischer
aktív tag
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Csak azért adják ki, mert vannak olyanok, akik minden évben megveszik a legújabbat, lásd iPhone. Ha nem lenne kereslet, nem gyártanák.
-
roli543
őstag
Szerintem a 12/13T sorozat sokkal szebb volt. Nekem ez a design nem jön be. Az olcsó Galaxy jut róla estembe
-
Dare2Live
félisten
"Rengeteg e hulladékot generálva ezzel."
? Te döntesz, hogy megveszed e terhelve evvela környezeted és a pénztárcád.Én évek óta nem látok okot arra, hogy 2-3évente cserélni kelljen. Feleségem Pixel 6ot használ ~3éve és még 2évig biztos marad. Én most azért cserélem a 2.5éves Pocomat mert kell a gyereknek egy telefon. Pixel 8 Pro az utóda nem kizárt meglesz 6évig a támogatás végéig.
A céges Iphone 7esem tavaly cserélték mert kifutott a frissítésekből....Ebből a felhozatalból egyedül a Poco kehés, kicsit bugos az swje, támogatás is kifut... de gyereknek elérhetőségre jó lesz.
-
TomPack
őstag
válasz
Predatorr #17 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem abszolút bugmentes a szoftver, GoodLock modulokkal is.
De ha bugos is lenne, tökmindegy lenne, mert itt arról beszélgettünk hogy a Xiaomi mennyire le van maradva testreszabhatóságban pl a Samsungtól!
Xiaomi 14-en működik a dupla koppos lezárás és ébresztés a kezdőképernyőn? Vagy csak a képernyőzáron? Xiaomi 12-őn pl nekem nem ment, fel kellett rá pattintani a xiaomi.eu romot, ami viszont csak félévente frissült... Miért veszi ki ezt a lehetőséget a Xiaomi?
Vagy pl be lehet állítani azt, hogy csak 80%-ig töltse az akksit, ha az autóban navigálsz?
Lehet olyat alkalmazásonként állítani hogy elforduljon-e a képernyő vagy ne?
Rengeteg olyan apróság van a számomra, ami hiányozna, ami miatt ma már nem tudnék Xiaomit elsődleges telefonnak használni, mert egyszerűen butább a konkurenciánál, és ezért írtam azt hogy odatehetné magát szoftveresen is.
Erre meg kiragadjátok a lényeget, hogy a Samsung Buds saját kodeket használ, és bugos a szoftvere. Oké. Akkor tegye oda magát a Samsung IS! Így jó?
Egyelőre nekem többet nyújt, ha szabad ilyet mondanom. -
Predatorr
őstag
Én próbáltam, de mindenhogy ott marad a hozzászólása.
A Galaxy Budsnál nem Samsung telefonnal kb. bármi hulladék egy kategória, mert sem AptXHD, sem LHDC, sem LDAC.TomPack: Goodlock és társai, aligha próbáltad... Pár beépített mód, saját készítése nem működik. Mondjuk én elsőre azt várnám egy telefontól, hogy minden szoftvere legalább viszonylag bugmentesen működjön, ezt a Samsung nem képes megoldani.
Azért ezen az áron, ezekkel a paraméterekkel inkább tavalyi, Xiaomi 14.
-
TomPack
őstag
Mi3-óta használok Xiaomi telefont. Akkoriban, bő 10 éve éppen amiatt szerettük meg, mert rengeteg testreszabhatóságot-mókolást kínált a júzernek töredék áron az akkori konkurensekhez képest.
És azóta évről-évre folyamatosan gyomlálták kifelé a MIUI-ból ezeket a szuper ficsőröket. Egy ideig megoldás volt a xiaomi.eu ROM, de testreszabhatóságban pl a Samsung köröket ver rá. A külföldi S24-tesztek nagyrésze meg is említi, hogy már-már túl bonyolult, nagyon soklépcsős a menürendszere. Hát még a GoodLock modulokkal...
Nagyon vártam a HyperOS-t, de számomra hatalmas csalódás, mert ebből látszódik hogy nem is szándékozik ringbe szállni a Samsung-al, de már egy iOS is testreszabhatóbb lassan.
Még egy Nova Launchert sem lehet feltenni, mert különben nem megy a gesztusvezérlés...
A Samsungnál működik, de nincs is rá szükség mert a gyári launchert is szénné lehet állítani.
Ezek fényében nem tudom mikor fogja a Xiaomi kikapcsolni a tévémet, amikor a Xiaomi watch-om érzékeli hogy este van és elaludtam, vagy a Redmi buds-om mikor fog tolmácsként funkcionálni a fülemben. Jelenleg ezt a Samsung eszközei tudják. Nagyobb dobást vártam a HyperOS-től, és nem csak én! Erre értettem a fapadosságot!
Már ott tartunk, hogy sokan egy stock androidnak jobban örülnénk a Xiaomi telefonokon, mert még ennyi reklám, megkötés nem lenne benne... -
-
-
TomPack
őstag
Inkább a szoftverre feküdnének rá!
-
hdavid1
tag
Kár hogy nem maradtak a szögletes kamerák.
-
MediaTek Dimensity 8300U az inkább Ultra lesz.
-
laci1892
őstag
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Xiaomi -tól független gondolkodtam el pont ugyanezen. Ömlenek különböző gyártók új készülékei évente, elhanyagolható innováció mellett. Rengeteg e hulladékot generálva ezzel. Tudom a pénz profit irányítja ezt a K*a bolygót de néha elgondolkodtató, nem e lenne jobb 2-3 éves ciklusban gondolkodni inkább nagyobb fejlesztéseket tálalva a user felé. Majd egy másik dimenzióban, tudom...
-
MikeWazowski
veterán
Ömlenek a telefonok tőlük. Szerintem lassan szabályozni kellene, hány telefont adhatnak ki. Ki bírja még ezt követni....?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest