Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Ömlenek a telefonok tőlük. Szerintem lassan szabályozni kellene, hány telefont adhatnak ki. Ki bírja még ezt követni....?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
laci1892
senior tag
válasz MikeWazowski #1 üzenetére
Xiaomi -tól független gondolkodtam el pont ugyanezen. Ömlenek különböző gyártók új készülékei évente, elhanyagolható innováció mellett. Rengeteg e hulladékot generálva ezzel. Tudom a pénz profit irányítja ezt a K*a bolygót de néha elgondolkodtató, nem e lenne jobb 2-3 éves ciklusban gondolkodni inkább nagyobb fejlesztéseket tálalva a user felé. Majd egy másik dimenzióban, tudom...
-
Segal
veterán
Amíg veszik is őket hülyék lennének nem kiadni. Inkább a vásárlók fejében kéne rendet rakni...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
MediaTek Dimensity 8300U az inkább Ultra lesz.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
hdavid1
tag
Kár hogy nem maradtak a szögletes kamerák.
-
TomPack
őstag
Inkább a szoftverre feküdnének rá!
-
-
-
TomPack
őstag
Mi3-óta használok Xiaomi telefont. Akkoriban, bő 10 éve éppen amiatt szerettük meg, mert rengeteg testreszabhatóságot-mókolást kínált a júzernek töredék áron az akkori konkurensekhez képest.
És azóta évről-évre folyamatosan gyomlálták kifelé a MIUI-ból ezeket a szuper ficsőröket. Egy ideig megoldás volt a xiaomi.eu ROM, de testreszabhatóságban pl a Samsung köröket ver rá. A külföldi S24-tesztek nagyrésze meg is említi, hogy már-már túl bonyolult, nagyon soklépcsős a menürendszere. Hát még a GoodLock modulokkal...
Nagyon vártam a HyperOS-t, de számomra hatalmas csalódás, mert ebből látszódik hogy nem is szándékozik ringbe szállni a Samsung-al, de már egy iOS is testreszabhatóbb lassan.
Még egy Nova Launchert sem lehet feltenni, mert különben nem megy a gesztusvezérlés...
A Samsungnál működik, de nincs is rá szükség mert a gyári launchert is szénné lehet állítani.
Ezek fényében nem tudom mikor fogja a Xiaomi kikapcsolni a tévémet, amikor a Xiaomi watch-om érzékeli hogy este van és elaludtam, vagy a Redmi buds-om mikor fog tolmácsként funkcionálni a fülemben. Jelenleg ezt a Samsung eszközei tudják. Nagyobb dobást vártam a HyperOS-től, és nem csak én! Erre értettem a fapadosságot!
Már ott tartunk, hogy sokan egy stock androidnak jobban örülnénk a Xiaomi telefonokon, mert még ennyi reklám, megkötés nem lenne benne... -
Predatorr
őstag
Én próbáltam, de mindenhogy ott marad a hozzászólása.
A Galaxy Budsnál nem Samsung telefonnal kb. bármi hulladék egy kategória, mert sem AptXHD, sem LHDC, sem LDAC.TomPack: Goodlock és társai, aligha próbáltad... Pár beépített mód, saját készítése nem működik. Mondjuk én elsőre azt várnám egy telefontól, hogy minden szoftvere legalább viszonylag bugmentesen működjön, ezt a Samsung nem képes megoldani.
Azért ezen az áron, ezekkel a paraméterekkel inkább tavalyi, Xiaomi 14.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
TomPack
őstag
válasz Predatorr #17 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem abszolút bugmentes a szoftver, GoodLock modulokkal is.
De ha bugos is lenne, tökmindegy lenne, mert itt arról beszélgettünk hogy a Xiaomi mennyire le van maradva testreszabhatóságban pl a Samsungtól!
Xiaomi 14-en működik a dupla koppos lezárás és ébresztés a kezdőképernyőn? Vagy csak a képernyőzáron? Xiaomi 12-őn pl nekem nem ment, fel kellett rá pattintani a xiaomi.eu romot, ami viszont csak félévente frissült... Miért veszi ki ezt a lehetőséget a Xiaomi?
Vagy pl be lehet állítani azt, hogy csak 80%-ig töltse az akksit, ha az autóban navigálsz?
Lehet olyat alkalmazásonként állítani hogy elforduljon-e a képernyő vagy ne?
Rengeteg olyan apróság van a számomra, ami hiányozna, ami miatt ma már nem tudnék Xiaomit elsődleges telefonnak használni, mert egyszerűen butább a konkurenciánál, és ezért írtam azt hogy odatehetné magát szoftveresen is.
Erre meg kiragadjátok a lényeget, hogy a Samsung Buds saját kodeket használ, és bugos a szoftvere. Oké. Akkor tegye oda magát a Samsung IS! Így jó?
Egyelőre nekem többet nyújt, ha szabad ilyet mondanom. -
Dare2Live
nagyúr
"Rengeteg e hulladékot generálva ezzel."
? Te döntesz, hogy megveszed e terhelve evvela környezeted és a pénztárcád.Én évek óta nem látok okot arra, hogy 2-3évente cserélni kelljen. Feleségem Pixel 6ot használ ~3éve és még 2évig biztos marad. Én most azért cserélem a 2.5éves Pocomat mert kell a gyereknek egy telefon. Pixel 8 Pro az utóda nem kizárt meglesz 6évig a támogatás végéig.
A céges Iphone 7esem tavaly cserélték mert kifutott a frissítésekből....Ebből a felhozatalból egyedül a Poco kehés, kicsit bugos az swje, támogatás is kifut... de gyereknek elérhetőségre jó lesz.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
roli543
őstag
Szerintem a 12/13T sorozat sokkal szebb volt. Nekem ez a design nem jön be. Az olcsó Galaxy jut róla estembe
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
karl_fischer
aktív tag
válasz MikeWazowski #1 üzenetére
Csak azért adják ki, mert vannak olyanok, akik minden évben megveszik a legújabbat, lásd iPhone. Ha nem lenne kereslet, nem gyártanák.
-
ecaddsell
aktív tag
Talán még váltanék is rá, de ha 900 euróért még mindig párásodni fog a kamera az azért gáz lesz.
Kocsi miatt preferálnám a vezeték nélküli töltést, de arról egyre kevesebb szó esik.
A SW se tűnik úgy mintha fejlődne (vagyis előre nem...).
Ill. lehetne több RAM-os konfig is (mielőtt valaki itt akad ki, 3-4 céges app mellé jön ugyanannyi nem céges és utálom amikor újratölt).
Mivel ilyen gyakran szórják ki a telefonokat érdemi előrelépés alig van. Persze mindig kicsit gyorsabb a proci, de nekem évek óta nincs már itt hiányom. -
Dare2Live
nagyúr
válasz ecaddsell #23 üzenetére
az újratöltés 12GB ram mellett/felett 99%ban azért van mert kivágja/leállítgatja a folyamatok a telefon. Xiaomi tényleg nagyon rossz ezen a vonalon, hiába lakatol az ember, meg kapcsolja ki az optimalizationt. [link]
Ha ez zavar akkor lehet pl Pixelt venni... ami cserébe gyengébb lesz aksiban.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ecaddsell
aktív tag
válasz Dare2Live #24 üzenetére
Intenzív használat mellett nyilván az akku meg a villámgyors tölthetőség is számít, nem szívesen engedném ezt el.
Egyébként durva, hogy a kocsiban annyi helyet hagytak a telefonnak, hogy a töltőcsatlakozóval már nem fér el.
Azaz nemcsak megadták a vezeték nélküli töltés lehetőségét, hanem egyenesen terelgetnek felé.
Persze jó hosszú kábellel meg tudom oldani, de az meg elég zavaró. -
Na le is ment az esemény úgy látom.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
seger
addikt
A 14T nekem bejön. Ha lenne vezeték nélküli töltés, vennék is. A 14T pro -ért viszont nem adnék annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen