Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomPack

őstag

válasz Predatorr #17 üzenetére

Nem tudom miről beszélsz, nekem abszolút bugmentes a szoftver, GoodLock modulokkal is.
    De ha bugos is lenne, tökmindegy lenne, mert itt arról beszélgettünk hogy a Xiaomi mennyire le van maradva testreszabhatóságban pl a Samsungtól!
    Xiaomi 14-en működik a dupla koppos lezárás és ébresztés a kezdőképernyőn? Vagy csak a képernyőzáron? Xiaomi 12-őn pl nekem nem ment, fel kellett rá pattintani a xiaomi.eu romot, ami viszont csak félévente frissült... Miért veszi ki ezt a lehetőséget a Xiaomi?
    Vagy pl be lehet állítani azt, hogy csak 80%-ig töltse az akksit, ha az autóban navigálsz?
    Lehet olyat alkalmazásonként állítani hogy elforduljon-e a képernyő vagy ne?
    Rengeteg olyan apróság van a számomra, ami hiányozna, ami miatt ma már nem tudnék Xiaomit elsődleges telefonnak használni, mert egyszerűen butább a konkurenciánál, és ezért írtam azt hogy odatehetné magát szoftveresen is.
    Erre meg kiragadjátok a lényeget, hogy a Samsung Buds saját kodeket használ, és bugos a szoftvere. Oké. Akkor tegye oda magát a Samsung IS! Így jó? :DDD
    Egyelőre nekem többet nyújt, ha szabad ilyet mondanom.

Új hozzászólás Aktív témák