- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vitus
őstag
Ez nem a chipset hibája hanem a 9600-as sorozat igen rossz. Rengeteg lappal bugos. Pl. Egy csomó nforce2 chipsetel szerelt lapban hullámzik a képe. Nekem is volt és a via kt333-as gépembe jó volt az nf7-s lapomban meg függőlegesen úgy hullámzott a képe, hogy használhatatlan volt. De azért probálgassad még.
-
LordX
veterán
Egy NF7-S 2.0 volt eddig, most az van, ami az adataimnál. Más változás nincs. (NF7 BIOS vezérlő elektronika miatt meghalt.. - típushiba..)
Most visszavettem az AGP-t 4x-re, egyenlőre működik, legalább is 10 percnél tovább.. Nem lesz még egy VIA lapom a köveljövőben, és nem is fogom ajánlani senkinek..
-
LordX
veterán
Up!
-
LordX
veterán
Hali!
Van egy kis bajom a géppel: 3D játék alatt előszeretettel elmegy a kép (a monitor elmegy standby-ba). Arra gondoltam, hogy túlmelegszik a VGA, vettem rá egy Arctic Cooling VGA Silencert. Doom3 alatt látszólag megoldotta a problémát, nem lépett ki.
De egy másik játék alatt (Chronicles of Riddick - most tettem fel) kb fél perc alatt újból előjön. Ha nyomok egy CTRL+ALT+DEL-t, a játék kivált az asztalra, és előjön a feladatkezelő - év visszajön a kép! Visszaváltva a játékba, fél percig megint van 3D.
Mi a halál a baja? Driver? 5.1-es Omegát és 5.2-es Catalystet próbáltam a Doom3 alatt, a hűtés látszólag megoldotta, most feltettem a 4.12-es Omegát, és úgy is, de ezzel a régi alaplappal (NF7-S) nem volt baja.. VIA AGP driver lehet a bűnös?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest