- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
Pont 1,5 hete mondta a lányom, hogy játsszuk újra.
Mondtam neki: - Nosza! Te bóklászolsz, én "harcolok"
-
gliskard
senior tag
Anna PS5-ön a gyerekkel toltuk végig (harcoknál átvettem) és jó volt mind játék élmény, mind pedig a sztori szempontjából. Érdemes kipróbálni, főleg XBOX-on...
-
Gebriel
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Remek játék, élveztem minden percét.
-
MikeWazowski
veterán
Jó teszt, jó game.
-
AnonymusX
őstag
Nálam a nehézsége volt a legnagyobb probléma, pontosabban az, hogy a közepes és a könnyű fokozat közé még be kellett volna illeszteni egy nehézségi szintet. Közepesen kezdtem el, kicsit meg is lepődtem rögtön az elején, hogy már az oktatópálya végén lévő kis boss is lecsapott párszor.
Végül valameddig elvittem közepes nehézségen, de aztán inkább lejjebb vettem, viszont így meg túl könnyű lett a játék, semmi kihívást nem adott. Sztori nehézségnek felelt meg.
-
Bad Pritt
félisten
Kicsit megkésve idén platináztam és egyáltalán nem voltam elájulva tőle. A harcrendszer és irányítás normal nehézségen működőképes, masteren viszont nyűg volt jó pár összecsapás, azt meg kifejezetten rühellem, mikor egy boss ledobál maga mellé mobokat, a játék első kétharmadának a harcai nagyrészt ilyenek. Szerencsére a végére remek 1v1 bossokat raktak le az asztalra, az utolsó viszont kicsit csalódás lett, mintha elfogyott volna az ötlet. Azt sem értettem teljesen, hogy bizonyos bossharcok előtt mi szükség van felesleges intermezzókra, mint pl. a faágakról dobálózó majmok kötelező lelövése minden esetben. Meg amúgy meglepően bugos volt a játék, többször pajzsolás közben T pózban ragadt Kena, beakadt tereptárgyakba a boss arénákban, nem kapaszkodott meg valami sarkában és úgy maradt, meg hasonlók. Nem hulladék szint, de azért átlagnál több hiba volt a 20 órás végigjátszásban.
Ettől függetlenül nem tartom rossz játéknak, erős közepes, a platformer részek közben elábrándoztam egy gyerekeket célzó rajzfilmes Uncharted játékon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Anno szerettem, bár az tény, hogy azok a nehézségi tüskék tényleg változóak voltak. De összességében jó emlékeim vannak róla.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Fantasztikus játék. Egyedül a kovácslány történeti szála sikerült erőtlenre és elhúzottra, de minden más csodálatos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest