- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
válasz
zvaragabor #977 üzenetére
Remélem nagy gebaszt nem csinált
Azt olvastam róla hogy az IE segítségével tölt le fájlokat én meg FF-t használok meg a Comodo se jelezte hogy valami ilyesmi akarná használni a netet... De ahogy mondod a lényeg hogy a doctor bácsi elbánt vele
szerintem spyware terminator uninstall lesz a dologból...
-
sztikac
őstag
Hi. Az előbb felraktam a Spyware Doctor 5.0-át és rögtön talált is BackDoor.GrayBird.K nevű trójait
A gépen Comodo (régebben ZoneAlarm), AVG Anti-Virus és Spyware Terminator és Spybot - S&D van. Egyik se talált soha semmit (nem nagyon látogatok warez oldalakat). A kérdés az hogy ez mennyire veszélyes ill. milyen károkat okozhatott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest