Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Remélem nagy gebaszt nem csinált
Azt olvastam róla hogy az IE segítségével tölt le fájlokat én meg FF-t használok meg a Comodo se jelezte hogy valami ilyesmi akarná használni a netet... De ahogy mondod a lényeg hogy a doctor bácsi elbánt vele
szerintem spyware terminator uninstall lesz a dologból... -
sztikac
őstag
Hi. Az előbb felraktam a Spyware Doctor 5.0-át és rögtön talált is BackDoor.GrayBird.K nevű trójait
A gépen Comodo (régebben ZoneAlarm), AVG Anti-Virus és Spyware Terminator és Spybot - S&D van. Egyik se talált soha semmit (nem nagyon látogatok warez oldalakat). A kérdés az hogy ez mennyire veszélyes ill. milyen károkat okozhatott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byski Áramláskijelző.
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azt olvastam róla hogy az IE segítségével tölt le fájlokat én meg FF-t használok meg a Comodo se jelezte hogy valami ilyesmi akarná használni a netet... De ahogy mondod a lényeg hogy a doctor bácsi elbánt vele
szerintem spyware terminator uninstall lesz a dologból...
A gépen Comodo (régebben ZoneAlarm), AVG Anti-Virus és Spyware Terminator és Spybot - S&D van. Egyik se talált soha semmit (nem nagyon látogatok warez oldalakat). A kérdés az hogy ez mennyire veszélyes ill. milyen károkat okozhatott?