Hirdetés
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
Nem tudja valaki, hogy ha az Ad-Aware 2007 programot manuálisan szeretném frissíteni akkor a honlapjukról letöltött erre a célra hasznosítható core.aawdef nevű fájlal mit kéne csinálnom, hogy frissítsen. Néztem a telepítési helyén sincsen ilyen fájl, amit felül lehetne írni ezzel.
-
szimcsi
senior tag
Haverom laptopjával az a gond, hogy tegnap óta, ha be van dugva az internet kábel, akkor újraidul a gépe valami hiba folytán. Valószínű, hogy bekaphatott valamit. A baj az hogy bármilyen vírus keresőt vagy spyware keresőt csak frissítések nélkül tudná lefuttatni, ami nem biztos hogy hatásos eredményekkel járna, de hát nem tud a netre csatlakozni sajnos.
Mit lehetne tenni, vagy esetleg máshol keresendő a hiba?
kösz -
szimcsi
senior tag
A Spybot - Search & Destroy-nak van most egy 1.52-es frissítése. Most gyorsabb lett, nem olyan lassú mint az előző verzió, eddig ennyit vettem észre.
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
A Counterspy-t vagy a Spy sweeper-t használjam vagy mindkettőt egyszerre?
A lényeg hogy ne használjon sok memóriát. Gondolom mindkettőnek van rezidens védelme is... Jelenleg a Spybot Search and destroy és az Ad-Aware legújabb verziója van a gépemen rezidens védelem nélkül, de a Spybot az sose talál semmit, ami kicsit gyanús, pedig régen azért találgatott.Kösz -
szimcsi
senior tag
Kipróbáltam a Spybot - Search & Destroy és az Ad-Aware új változatait, de egyik se talált semmit, hetente futtattam le egyszer őket , de semmi, ami nem baj csak a korábbi változataik majdnem mindig találtak valamit. Meg ugye hosszabb ideig is tart az új verzió lefuttatása.Nektek mi a véleményetek ennek a két programnak az új változatairól, érdemes rá váltani vagy inkább a korábbiak?
-
szimcsi
senior tag
A registry-karbantartó programmal (pl CCleaner v. RegCleanr) való regisztrációs adatbázis rendbetételénél, amiket az adott program feleslegesnek talál, azokat kitörölhetem mind, vagy nem kéne?
-
szimcsi
senior tag
Nekem Microsoft.WindowsSecurityCenter_disabled néven talál minden héten 1 hibát a Spybot - Search & Destroy. Tud valaki valamit erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest