Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
Nem tudja valaki, hogy ha az Ad-Aware 2007 programot manuálisan szeretném frissíteni akkor a honlapjukról letöltött erre a célra hasznosítható core.aawdef nevű fájlal mit kéne csinálnom, hogy frissítsen. Néztem a telepítési helyén sincsen ilyen fájl, amit felül lehetne írni ezzel.
-
szimcsi
senior tag
Haverom laptopjával az a gond, hogy tegnap óta, ha be van dugva az internet kábel, akkor újraidul a gépe valami hiba folytán. Valószínű, hogy bekaphatott valamit. A baj az hogy bármilyen vírus keresőt vagy spyware keresőt csak frissítések nélkül tudná lefuttatni, ami nem biztos hogy hatásos eredményekkel járna, de hát nem tud a netre csatlakozni sajnos.
Mit lehetne tenni, vagy esetleg máshol keresendő a hiba?
kösz -
szimcsi
senior tag
A Spybot - Search & Destroy-nak van most egy 1.52-es frissítése. Most gyorsabb lett, nem olyan lassú mint az előző verzió, eddig ennyit vettem észre.
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
A Counterspy-t vagy a Spy sweeper-t használjam vagy mindkettőt egyszerre?
A lényeg hogy ne használjon sok memóriát. Gondolom mindkettőnek van rezidens védelme is... Jelenleg a Spybot Search and destroy és az Ad-Aware legújabb verziója van a gépemen rezidens védelem nélkül, de a Spybot az sose talál semmit, ami kicsit gyanús, pedig régen azért találgatott.Kösz -
szimcsi
senior tag
Kipróbáltam a Spybot - Search & Destroy és az Ad-Aware új változatait, de egyik se talált semmit, hetente futtattam le egyszer őket , de semmi, ami nem baj csak a korábbi változataik majdnem mindig találtak valamit. Meg ugye hosszabb ideig is tart az új verzió lefuttatása.Nektek mi a véleményetek ennek a két programnak az új változatairól, érdemes rá váltani vagy inkább a korábbiak?
-
szimcsi
senior tag
A registry-karbantartó programmal (pl CCleaner v. RegCleanr) való regisztrációs adatbázis rendbetételénél, amiket az adott program feleslegesnek talál, azokat kitörölhetem mind, vagy nem kéne?
-
szimcsi
senior tag
Nekem Microsoft.WindowsSecurityCenter_disabled néven talál minden héten 1 hibát a Spybot - Search & Destroy. Tud valaki valamit erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest