- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
Nem tudja valaki, hogy ha az Ad-Aware 2007 programot manuálisan szeretném frissíteni akkor a honlapjukról letöltött erre a célra hasznosítható core.aawdef nevű fájlal mit kéne csinálnom, hogy frissítsen. Néztem a telepítési helyén sincsen ilyen fájl, amit felül lehetne írni ezzel.
-
szimcsi
senior tag
Haverom laptopjával az a gond, hogy tegnap óta, ha be van dugva az internet kábel, akkor újraidul a gépe valami hiba folytán. Valószínű, hogy bekaphatott valamit. A baj az hogy bármilyen vírus keresőt vagy spyware keresőt csak frissítések nélkül tudná lefuttatni, ami nem biztos hogy hatásos eredményekkel járna, de hát nem tud a netre csatlakozni sajnos.
Mit lehetne tenni, vagy esetleg máshol keresendő a hiba?
kösz -
szimcsi
senior tag
A Spybot - Search & Destroy-nak van most egy 1.52-es frissítése. Most gyorsabb lett, nem olyan lassú mint az előző verzió, eddig ennyit vettem észre.
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
A Counterspy-t vagy a Spy sweeper-t használjam vagy mindkettőt egyszerre?
A lényeg hogy ne használjon sok memóriát. Gondolom mindkettőnek van rezidens védelme is... Jelenleg a Spybot Search and destroy és az Ad-Aware legújabb verziója van a gépemen rezidens védelem nélkül, de a Spybot az sose talál semmit, ami kicsit gyanús, pedig régen azért találgatott.Kösz -
szimcsi
senior tag
Kipróbáltam a Spybot - Search & Destroy és az Ad-Aware új változatait, de egyik se talált semmit, hetente futtattam le egyszer őket , de semmi, ami nem baj csak a korábbi változataik majdnem mindig találtak valamit. Meg ugye hosszabb ideig is tart az új verzió lefuttatása.Nektek mi a véleményetek ennek a két programnak az új változatairól, érdemes rá váltani vagy inkább a korábbiak?
-
szimcsi
senior tag
A registry-karbantartó programmal (pl CCleaner v. RegCleanr) való regisztrációs adatbázis rendbetételénél, amiket az adott program feleslegesnek talál, azokat kitörölhetem mind, vagy nem kéne?
-
szimcsi
senior tag
Nekem Microsoft.WindowsSecurityCenter_disabled néven talál minden héten 1 hibát a Spybot - Search & Destroy. Tud valaki valamit erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest