- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurczy
őstag
válasz
BlacKSouL #611 üzenetére
Spyware Terminator csak akkor szarakodik, ha fertőzés van. (tapasztalat) Ha eltávolítod a nem kívánt betolakodót, életre kel. Spy sweeper megvolt, most jónak tűnik minden egyenlőre.
NOD32 cuccot használtam.
Spyware Terminator sztem eg fos. Rohadtsok cucc átjön rajta. Rendszeresen beszedtem vele 10-15 féle trójait, meg adware-t.
Be kell ruházni valami komoly cuccra... csak jöjjön már a fizu.
[Szerkesztve] -
gyurczy
őstag
Na a helyzet a következő:
- Spyware Terminator shield megy, de se scan, se egyéb, sem normál, sem csökkentett módban.
- AdAware műxik, de nem talál semmit egyik módban sem.
- SUPER AntiSpyware shield megy, scan elindul, de nem keres, bezárni csak feladatkezelőből lehet. Csökkentett módban nem indul el vmi windows installer hiánya miatt.
- Rougescanfix-et próbáltam még, de nem használt.
- PREVX telepítőt hiába töltöm le, mindig olyan file a végeredmény, amire az XP hibaüzit dob, hogy nem win32 alkalmazás (mellesleg a Windows Live Messenger telepítőjére is).
Azon kívül, hogy a Spyware Terminator és a SUPER AntiSpyware nem működik megfelelően látszólag nincs hiba, de nyomaszt a dolog erősen.
Mi tévő legyek? -
gyurczy
őstag
Üdv Urak!
Következő a problémám:
Sikerült benyalnom két trójait, az egyik az update1.exe5632.exe, a másik az lsass.exe (Sasser).
A SpyWare Terminatort és a SUPER AntySpyware-t letiltotta, a PREVX telepítő hibaüzenettel meghal (sztem ez is a trójai műve), a Rougesscanfix nem tud vele mit kezdeni, a Windows Defender és Ad-Aware nem látja, hol felbukkannak, hol eltűnnek.
Egyenlőre csak processzorteljesítményt foglalnak le, de erősen nyomaszt, hogy ott vannak.
Bárkinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest