- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
X Factor #1193 üzenetére
Ezek a sz@rok azért vannak, hogy rávegyenek vásárolj meg valami hasonló vackot és csak utána tűnnek el. igazából ártalmatlanok, ha azt nem vesszük ártalomnak, hogy idegesítőek és elég sokszor lassítják a gépet, tehát jó lenne megszabadulni tőlük. Nekema legális McAfee Internet Security-m sem tudott mit kezdeni egy ilyennel, reinstall lett a vége. és a legröhejesebb: az Everest legújabb 4.50-es verzióját töltöttem le, igaz nem aLavalys webhelyéről, de legális letöltőhelyről. Amint elindítottam, megajándékozott egy kis spyware-val. Lecserélte a hátteret és egy kis ikon jelent meg az óra mellett úgy cirka öt percenként, hogy morbid módon figyelmeztessen, behatoltaka gépemre. Hihetetlen, hogy az Everest önkicsomagoló fájljába volt rejtve. Valaki veszi magának a fáradtságot erre az eszelős ötletre..hihetetlen. Szóval én nem tudtam eltüntetni, maradt a reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest