- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
X Factor #1193 üzenetére
Ezek a sz@rok azért vannak, hogy rávegyenek vásárolj meg valami hasonló vackot és csak utána tűnnek el. igazából ártalmatlanok, ha azt nem vesszük ártalomnak, hogy idegesítőek és elég sokszor lassítják a gépet, tehát jó lenne megszabadulni tőlük. Nekema legális McAfee Internet Security-m sem tudott mit kezdeni egy ilyennel, reinstall lett a vége. és a legröhejesebb: az Everest legújabb 4.50-es verzióját töltöttem le, igaz nem aLavalys webhelyéről, de legális letöltőhelyről. Amint elindítottam, megajándékozott egy kis spyware-val. Lecserélte a hátteret és egy kis ikon jelent meg az óra mellett úgy cirka öt percenként, hogy morbid módon figyelmeztessen, behatoltaka gépemre. Hihetetlen, hogy az Everest önkicsomagoló fájljába volt rejtve. Valaki veszi magának a fáradtságot erre az eszelős ötletre..hihetetlen. Szóval én nem tudtam eltüntetni, maradt a reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest