Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
Ezek a sz@rok azért vannak, hogy rávegyenek vásárolj meg valami hasonló vackot és csak utána tűnnek el. igazából ártalmatlanok, ha azt nem vesszük ártalomnak, hogy idegesítőek és elég sokszor lassítják a gépet, tehát jó lenne megszabadulni tőlük. Nekema legális McAfee Internet Security-m sem tudott mit kezdeni egy ilyennel, reinstall lett a vége. és a legröhejesebb: az Everest legújabb 4.50-es verzióját töltöttem le, igaz nem aLavalys webhelyéről, de legális letöltőhelyről. Amint elindítottam, megajándékozott egy kis spyware-val. Lecserélte a hátteret és egy kis ikon jelent meg az óra mellett úgy cirka öt percenként, hogy morbid módon figyelmeztessen, behatoltaka gépemre. Hihetetlen, hogy az Everest önkicsomagoló fájljába volt rejtve. Valaki veszi magának a fáradtságot erre az eszelős ötletre..hihetetlen. Szóval én nem tudtam eltüntetni, maradt a reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Drón topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest