- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv. következő a probléma. van egy játékom a gépen, amihez ugye szoktam patchet letölteni és azzal együtt játszani ugye. namármost reggel amikor játszani akartam, akkor lerakott a tálcára az f-secure, és kiirta, hogy a .exe fájl trojan valamivel van megfertőzve. na erre én teljességgel letöröltem a játékot a gépről, majd ujrainditottam, majd lefutattam egy keresést. nem talált semmit. felraktam ujra a játékot, majd hozzá a patchet is felakartam pakolni, de az f-secure blokkolt. kikapcsolva már fel tudtam rakni a patchet, ezután ismét lefutattam egy keresést, nem talált semmit, ez mitől van? most akkor fertőzött a fájl, vagy téves riasztás? ha utóbbi eshetőség áll fenn, akkor hh ma reggel jelentkezett, hiszen már hetek óta a gépemen volt a játék is meg a patch is, és eddig nem jelzett az f-secure...szal mitől van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő