- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Megvan az új karim, azaz meglesz, szal köcci all, topik zárható...
-
bbking
aktív tag
UP!
-
bbking
aktív tag
Én is szívesen taliznék, hidd el, de se erőm, se időm napi 6 órát utazni vonattal, vagy kocsival 6000HUF-t beletankolni és légkondi nélkül dögleni meg az autópályán... Add 29ért, dobj mellé minden földi jót (számla, garipapír, egy két felesleges CD vagy átalakító) és küld le futárral. Ugyanannyi szerintem mint a posta és gyorsabb és megbízhatóbb is...
Mit szólsz ehez a verzióhoz? Rá tudnál kérdezni, valami futárcégnél, hogy mennyibe fájna ez nekem? (én olyan 2,5k-ra saccolom) -
byZsolt
tag
..
[Szerkesztve] -
bbking
aktív tag
fel
-
bbking
aktív tag
UP!
-
bbking
aktív tag
Holnap elutazok nyaralni, szal akkor mindenki szünetelhet... Majd szerda, csütörtök tájékán áppolok, meg tárgyalok...
-
bbking
aktív tag
válasz
Lev Andropov #48 üzenetére
drágállom, de azért köszi...
-
konrad
aktív tag
Artic Silencer 3-t tudok adni 9800xt kártyához.
-
Lev Andropov
senior tag
Hello szia !!
Club3D Radeon 9800PRO 128MB 256bit
+ 1 év garancia
34k??? -
Asusfan
őstag
Tudom hogy irtad hogy no gari de azert csak meg lehet kérdezni:
Sapphire 9800pro(OEM) VGA silencer hűtővel 29k ért? -
bbking
aktív tag
up!
-
radamsky
senior tag
connect 9800pro 128 MB 256 bites
vadisuj 0 km-es. Gari van rajta 3 év
itt a link
http://www.hardwarefutar.hu/termek.php?cikkszam=03946&csoport=Videok%E1rtya&page=1
persze nem ennyiért
keresd meg mongi topikját ha jo tudom 30 körül adja
Váci piacba is megtalálod öt -
bbking
aktív tag
UP!
-
erdoke
titán
Szerda lenne jó, a kedd nagyon necces.
Érdekel egyáltalán a dolog? 32 + 3e a hűtő. Keressek képet?
Róla van szó: Bővebben: link
Csak a hűtőt lecseréltem, de megvan az eredeti is.
[Szerkesztve] -
-
bbking
aktív tag
Hali!
Nézegettem már a totyikod... Nemtom, ezt a Tyan karit abszolút nem ismerem, de ez nem jelenti azt hogy nem jó... Figyu most éppen tárgyalásra várok pár arcal, ha még meglesz, akkor lehet biznicc, csak az a baj, hogy nekem egyik város se esik útba, és plusz 2500öt postára vagy futárra kifizetnék az már nekem csíkos. Amúgy nekem Szeged-Csongrád- Békéscsaba-Siófok jó a közeljövőben. -
bbking
aktív tag
Hali!
Nagyon bocs, átsiklottam valahogy a kérdésed felett... Hát már most is kellene... De végülis most bent van haverom karija, amit sztem még soká fog felhasználni, szal időm mint a tenger, csak az a baj, hogy ez kicsit kicsi az igényeimhez, szal végülis megváltás lenne már egy 9800as, de nem töröm össze magam meg érte...
Apropó nem számítassz be egy pinnacle pctv stereo-t a kariba?? Vagy esetleg valaki más?? -
riska1982
aktív tag
Szia!
Nekem lenne egy eladó Connect 3d 9800Pro 128Mb-os VGA ZALMAN BORDÁVAL ÉS HŰTŐVEL!!! 35000Ft-ért a tiéd. Sajna már gari nincs rá, de én 1 hetet válalok. Csak egy gond, van hogy Én pesten vagyok. Ha érdekel akkor ezen a számon el tudsz érni.
06-70-507-08-38
Ja ha nagyon akarod akkor posta is játszik, de nem szívesen (biztonsági okokból).
Üdv -
bbking
aktív tag
ápp!
-
bbking
aktív tag
Hát azt tudtam, hogy nem biztos a forrásom, azért írtam, hogy állítólag valaki megkérdezte. Én nem akartalak becsapni, hogy sapphire, amikor nem az. Nézz be a szegedi topikba és ott is megkérdeztem a 9800 prot kinek van és (most megnéztem ki) BobChemistry a 610. hozzászólásba írta, hogy az IDCbe az van.
Utolsó ajánlatom zalmannal 34k
Asszem így én is korrekt voltam. -
Csepy
őstag
annyit tudok mondani, hogy akkor vedd meg ott. Nekem nem sürgős eladnom. Asszem korrekt voltam.
És ez az állítólag valaki megkérdezte, ez egy kicsit gáz szöveg. De csak hogy tudd, felhívtam őket: az egy classcolor (ergo noname) kari, OEM-be, és csak rendelésre hoznak, ha van. Állítólag nekem ezt modták
Regards: Csepy
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Egy ilyenért: Bővebben: link, Bővebben: link mennyit adnál? Garancia nincs, de kipróbálhatod.
-
bbking
aktív tag
Ha 33k-ért adod zalman nélkül, akkor zalmannal mennyiért adod?? 33k zalman nélkül naggyonsok. Ennyiért IDCben itt szegeden kapok ugyanilyet vacsiújan, számlával, mindennel! Ha nem hiszed akkor: Bővebben: link Igaz nincs kiírva h sapphire, de állítólag valaki megkérdezte és az. Szal nagyon érdekel mennyi zalmannal. -
Csepy
őstag
Na, akkor egyezkedjünk.
- adom Zalman nélkül,de nem szívesen
- garancia van még rá, bőven több, mint 1 év: 2006. 10. 19-ig!!!
- mindene megvan, boboz, cd, kábelek...
- a gyári hűtője, 0km-es
Ar ár, ami alá nem tudok lemenni: 33k
Azonban pécsi létemre valahogy össue kellene hangolni a dolgot!
Regards: Csepy -
bbking
aktív tag
fel
-
Viktor77
titán
Minden 9800pro-nak ugyanolyan hűtése, az a kis alap vacak, max más-más a formája az egyes karikon. Egyedül a HIS IceQ hűtője különbözik, de az meg ritka.
Vegyél egy alap kártyát, és tegyél rá egy Silencer-t (ez megegyezik a fent említett IceQ hűtéssel, csak nem gyárilag van a karin). -
bbking
aktív tag
fel!
-
bbking
aktív tag
válasz
BobChemistry #6 üzenetére
Nem szeretem, az ilyent... Hogy lehet egy árlistában olyan, hogy 9800Pro, ez olyan mintha azt mondanám, hogy hondám van, azt akkor kocsi, vagy fűnyíró, vagy csónakmotor. Érted? Szal miért nem írják, hogy eszik e vagy isszák?? De legalább a gyártót. Szal enyhén kétlem, hogy egy olyan kártya aminek egész jó hűtése van. Meg amúgy is kicsit olcsóbbra gondoltam... Bocs, ha megsértettelek...
-
bbking
aktív tag
válasz
BobChemistry #4 üzenetére
áhh...
-
bbking
aktív tag
fel
-
bbking
aktív tag
up!
-
bbking
aktív tag
Hali all!
Szal amit a címbe is írtam...
Kell egy radeon 9800Pro/XT amin még érvényes, lehetőleg kisker gari van!! Gari nélkül nincs bót. Jó hűtés, tuning előny... Szegediek előnyben...
Hajrá...
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nikon DSLR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA hiba
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nők, nőügyek (18+)
- Hiba kóddal indul a gép
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest