- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Hi!
Probáld ki, hogy a kártya tuladonságoknál az anizotrop szűrést és az élsimitást 2x-re állítod.
Nekem amig automatán volt a procinak 100% terhelést adott kernel módban, fagyott a 3dmark03, ill. bármi ami Dx9-et használt akadozott, meg kidobált desktopra.
XP és 2000 alatt is csinálta
a kártya: Asus 9280S
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Dual chanel-ben vannak a gépedben a ramok?
Lehet, hogy az alaplapod nem támogatja azokat a ram-okat,ami van a gépedben és ez eredményezheti azt, hogy nagyobb megterhelésnél lefagy a gép.
Persze nem biztos, de ha van rá lehetőséged próbáld ki a gépedet 2 márkásabb ram-mal.
Lehet, hogy nem segítettem, de hátha.
Ja, nekem se jött be az északi-hidas ötlet.
Most is ugyanugy lefagy a doom3.
üdv:
Forest
[Szerkesztve] -
Il Padrone
senior tag
3dmark, legnagyobb felbontas, mindent maxra, es probald meg reprodukalni.
Vagy loopban futtass jatekokat pl UT2004.
Ha normalis a ceg, akkor elhiszi neked, kerdezd meg telefonon oket, hogy mi kell nekik, hogy elhigyjek. Ha mar volt elotte gondjuk az ilyen alaplapokkal, el fogjak neked hinni.
Nekem 3 napig teszteltek, de nekem egy ido utan stabilan fagyott 3dmarkban, de csak 1600x1200-ban jott elo, ott 5 perc alatt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest