- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamo
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Természetesen csak gyártó honlapjáról töltötted használok
köszönöm a segítséged ha nem oldódna meg ezzel sem még írok
Amúgy sajnos nem tudom kiszűrni mert minden alkatrészemet egyszerre kezdtem el használni. -
jamo
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen AHCi-be van állítva szóval az sem okozhatja. Most közben észrevettem, hogy van új firmware az SSD-hez szóval azt felrakom hátha segít valamit.
-
jamo
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen először én is gyanakodtam a hőmérsékletekre de aztán elkezdtem figyelni és biztos, hogy nem az főként, hogy játék vagy terhelés alatt egyszer sem volt még kék halál. A gép meg vadi új tehát porosodás szerencsére még nincsen.

Meg szokta azt is csinálni, hogy a BS után mikor indul a gép általában a biosnál elakad azzal, hogy "no hard drive is detectec.." ekkor újra indítom és utána megy. Nem tudom mennyi közel lehet ennek hozzá de gyanakodtam még az SSD-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönöm a segítséged ha nem oldódna meg ezzel sem még írok
Amúgy sajnos nem tudom kiszűrni mert minden alkatrészemet egyszerre kezdtem el használni.