- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Újraraktam a Win-t, órák óta hibamentes!
-
RazoR
veterán
Ma esti szépségek!
-
RazoR
veterán
Olyankor mi van ha nincs minidump mappa és nincsen dump file sem? De kékhalál az van sok de hexakód nélkül mindig!
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség mert lassan az agyvérzés kerülget! Gépem az adatlapomon, mikor kiadták ezt a Win 10 csoda Creators Upfdate-et és felkúszott kéretlenül a gépemre elkezdett random kékhalálozni a gép, hol úgy hogy nem is ültem előtte, hol netezés közben, hol játék közben, teljesen random hibákkal. Egyszer critical process died, egyszer unexpected store exption, egyszer kernel data inpage error, stb. Már minden neten található tesztet, trükköt, varázsigét megcsináltam de nem segített! Nulláról újrahúztam a gépet egy olyan verzióval ami tartalmazza a CU-tet! AZóta semmi gond, minden ment rendesen ahogy kell, addig amíg múlthéten megint jött egy csodafrissítés a drága MS-től és mióta fent van megint ugyanaz a hiba, random kékhalál mindenféle különböző hibaüzenetekkel! Nincs egy éves a gép, mindent teszteltem, minden driver friss! Van valami ötletetek? Nincs kedvem megint windows-t telepíteni, pedig azt hiszem sajnos muszáj lesz.... -
RazoR
veterán
Sziasztok! Egy rejtéjes problémám van amire nem találom a megoldást. Win 8.1 Pro x64 van a gépemen és mióta legutóbb újrahúztam a rendszert minden indulásnál kékhalálom van Driver_Power_State_Failure hibaüzenettel. Semmi hardver nem változott a gépben mostanában csak biost frissítettem de az sem mostanában volt. Mi lehet a gond? Az eszközkezelőben semmi sincs hibában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest