- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
válasz
Predator2 #2993 üzenetére
Elég ha újraindítod, megfigyeled hogyan/mennyit sípol. Ha valami nem normális rögtön feltűnik a fülnek szerintem
Egyébként ha még nem hallottál semmi különöset ezidáig az csak jót jelent
Mondjuk nem gyakori jelenség szerintem. Kisebb hibák előfordulnak olykor-olykor. Szerintem előbb kap az ember kékhalált mint egy rossz sípolást
Korábban is leírtam mit kell ilyenkor tenni. Én azt szoktam hogy bluescreeviewerrel megnézem hogy mi okozhatja, hogyha nincs tippem utánakeresek googlebanMég ha angolul is de szerintem mindenképp találsz olyan embert akinek volt pont ugyanolyan vagy hasonló gondja
Érdemes fórumokba is benézni.
De legtöbbször driver hiba okozza tapasztalatom szerint -
neko18
senior tag
válasz
Predator2 #2991 üzenetére
Mennyit sípol, hogyan sípol? Minden ilyesminek meg van a maga jelentése.
Nincs hangjelzés: Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelõen van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés: Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés: Minden rendben.
2 rövid hangjelzés: Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenõrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelõ csatlakozásait!
3 hosszú hangjelzés: A billentyûzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid hangjelzés: Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban elõforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenõrizzük a monitor csatlakoztatását!
1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Hiba történt a billentyûzet inicializálása során. Ellenõrizze a megfelelõ csatlakoztatást!
1 hosszú+9 rövid hangjelzés: Problémák adódtak a ROM-memóriából történõ adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlõdõ hosszú hangjelzések: A RAM-memória nem megfelelõen lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlõdõ rövid hangjelzések: Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól! -
Predator2
addikt
válasz
Predator2 #2988 üzenetére
Kibővítem a dolgot így hátha könnyebben választ kapok: [link]
Sajnos azóta ha hosszabb ideig áll a gép és elindítom akkor sípol indulásnál jelezve, hogy valami nem ok, de megy.
Gépem:
Asrock Z77 Extreme4
1TB Hitachi HDD
8Gb Corsair Ram
Ati 7870
Intel 3570K
Samsung 128GB 830-as SSDAki nem tud vagy nem akar segíteni ne írjon
THX
-
neko18
senior tag
válasz
Predator2 #2988 üzenetére
Ennyi erővel és idővel 10x megtaláltad volna a megoldást már egy egyszerűbb kékhalálra
Nem megsérteni akarlak de ha ennyire lusta vagy akkor minek tetted ide a kérdést? Egy kis 12 éves is utána tud keresni egy ilyen dolognak akkor miért kell bonyolítani?
Hogy ne legyen annyira off meg tényleg ennyire lusta vagy: GOOGLE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest