- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabias82
tag
Egyáltalán nem csinálja games alatt... a táp haswell kompatibilis meg azért fura lenne ha az a táp nem tudná kiszolgálni nem codagen
semmi nincs húzva csak a vga gyárilag amennyire van alapból... játék közben nem csinált soha ilyet most kapott egy újabb driver csomagot a gyári frissítése a vga-nak eddig nem csinálta ezt a fagyást. De az hogy kevés áramot kap kilőve....Szerintem a driver gondom lesz... mert előző konfigba mikor volt nem is volt fent ez az új driver valamivel régebbi volt....
-
tabi.tamas
csendes tag
Minden meg volt. Bios friss, win friss... Amúgy ezt nem írtam és fontos hogy leginkább játékok alatt csinálja nekem.
Viszont most hogy újrapasztáztam és nem ment 55 fok fölé a hőmérséklete, így kibírta a tegnapi napot. Hétvégén megizzasztom hátha akkor sem
Én olyanra gondoltam még, de majd kiigazít valaki ha butaság, hogy a CPU beépített túlmelegedés védelme mondjuk 80 foknál kapcsol be, de a BIOS-é csak 90 foknál. Így a CPU lekapcsolja magát, a BIOS pedig nem tudja közvetíteni az okát a windows felé..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest