- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabias82
tag
Egyáltalán nem csinálja games alatt... a táp haswell kompatibilis meg azért fura lenne ha az a táp nem tudná kiszolgálni nem codagen
semmi nincs húzva csak a vga gyárilag amennyire van alapból... játék közben nem csinált soha ilyet most kapott egy újabb driver csomagot a gyári frissítése a vga-nak eddig nem csinálta ezt a fagyást. De az hogy kevés áramot kap kilőve....Szerintem a driver gondom lesz... mert előző konfigba mikor volt nem is volt fent ez az új driver valamivel régebbi volt....
-
tabi.tamas
csendes tag
Minden meg volt. Bios friss, win friss... Amúgy ezt nem írtam és fontos hogy leginkább játékok alatt csinálja nekem.
Viszont most hogy újrapasztáztam és nem ment 55 fok fölé a hőmérséklete, így kibírta a tegnapi napot. Hétvégén megizzasztom hátha akkor sem
Én olyanra gondoltam még, de majd kiigazít valaki ha butaság, hogy a CPU beépített túlmelegedés védelme mondjuk 80 foknál kapcsol be, de a BIOS-é csak 90 foknál. Így a CPU lekapcsolja magát, a BIOS pedig nem tudja közvetíteni az okát a windows felé..
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest