- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dark Archon #2951 üzenetére
Új kiegészítés. Beszéltem másik két haverommal és nekik is ugyan az a jelenség jött elő mint nekem (három független gépen) szűz windows-on, mindenki Geforce kártyás és Inteles.
A napokban kezdte kb amikor az új Geforce driver kijött nagyjából. Előtte probléma nem volt a géppel. A geforce driverek okoztak problémát de azt tudjuk hogy a 320-as problémákkal szenved.
Kizárólag a windowsban fagy le. (most néztünk utána, hogy többen freez azaz fagyással küzdenek. Szintén Geforce kártyával.
Ugyan ez a jelenségünk van: "I have a Asus 560 DCII Top and I had to uninstall 327 and go back to 314.22 because it just kept making my system freeze"
Sima egy darab GTX 560 Ti kártya van benne minden gyári órajelen van semmi tuning!
SSD, HDD tökéletes és 100% egyenként külön tesztelve, megnézve.
Feltehetően a Geforce driver okozza
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest