- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
a 2-es slotban teszteltem mindkét modult, az egyik hibázott CL5@1066MHz-1,984V-on a másik nem!
amelyik hibázott, az CL5@800MHz-1,9V-on már nem hibázott!Mellesleg a gyári értékei ennek a G.Skill Trident ramnak CL5-5-5-15@1066MHz-1,8V!
szóval egyik modul nem bírja az iramot, nade attól még az alaplap kezelhetné az 1-es és a 3-as slotban is a ramot, nem csak a 2-esben, és a 4-esben menne!
-
masterful87
senior tag
Hát figy... úgy rémlik, hogy még az A-Datával is fagyogattam olyan másfél-2 éve, aztán lecseréltem erre a G.Skillre, és nem javult meg semmi! Viszont közben alaplap csere is volt! (ha jól rémlik az már tényleg nem bírt elindulni se)
(durvának tűnhet hogy évek óta fagyok, de komolyan mondom... hozzá lehet szokni! régen én se hittem volna, hogy lehetséges, de amikor már mindent kicseréltél, mindent átállítottál, pedig tuningola sincs semmi, szóval na, pár naponta egy kékhalál nem ügy nekem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest