Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
a 2-es slotban teszteltem mindkét modult, az egyik hibázott CL5@1066MHz-1,984V-on a másik nem!
amelyik hibázott, az CL5@800MHz-1,9V-on már nem hibázott!Mellesleg a gyári értékei ennek a G.Skill Trident ramnak CL5-5-5-15@1066MHz-1,8V!
szóval egyik modul nem bírja az iramot, nade attól még az alaplap kezelhetné az 1-es és a 3-as slotban is a ramot, nem csak a 2-esben, és a 4-esben menne!
-
masterful87
senior tag
Hát figy... úgy rémlik, hogy még az A-Datával is fagyogattam olyan másfél-2 éve, aztán lecseréltem erre a G.Skillre, és nem javult meg semmi! Viszont közben alaplap csere is volt! (ha jól rémlik az már tényleg nem bírt elindulni se)
(durvának tűnhet hogy évek óta fagyok, de komolyan mondom... hozzá lehet szokni! régen én se hittem volna, hogy lehetséges, de amikor már mindent kicseréltél, mindent átállítottál, pedig tuningola sincs semmi, szóval na, pár naponta egy kékhalál nem ügy nekem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)