Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
chuwee86
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Múlt hét pénteken kezdődött a problémám. A gép vagy fagyott, vagy restartolt, vagy kékhalál. A kékhalálnál többek között ez a hibaüzenet volt: STOP: 0x000000D1 (paraméterek...). Fent ilyenek is voltak: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL vagy PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Alul pedig ezekre (is) hivatkozott: HDAudBus.sys , nv4_mini.sys , mouclass.sys.
Amit már próbáltam:
Töröltem az összes partíciót, létrehoztam újakat, formáztam őket, új xp-t telepítettem (sp3, death edition), letöltöttem a legújabb nvidiat is, de ezek nem segítettek.
Normál módban kb. 5-10 percet bír fagyásig, restartig, ill. kékhalálig, csökkentett módban 1-2 óra.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest