- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy PC ami kameraszervernek van használva és szinte naponta lehal, de mindig más hibával és már nincs semmi ötletem, hogy mi okozhatja.
Hardware:
Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS3R
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo, 2400 MHz
RAM: Kingston 2x2GB (cserélve, memtest: pass 4 error 0)
HDD: WD Red 4TB (új, kondíció: 100%)
Videókártya: nVIDIA GeForce 7200 GS
PCI: 2db GeoVision GV-800 DVR kártya
TÁP: Chieftec 500W (2 hónapos)Software:
BIOS: legfrissebb
Driverek: legfrissebb
A GeoVision szoftverén kívül semmi extra nem fut a gépen4 slot van a ramnak az alaplapon, tegnap előtt átraktam a másik 2 slotba.
Most amíg írtam a hozzászólásom is lehalt, a 4. féle hibával, bár ez már kicsit részletesebb.
Mellékelem mind a 4-ről a gépet:Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest