- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Nem telt be a merevlemez ? Oke bagatell kerdes, de megis....
Ha nem trivialis dologrol van szo, sajnos legegyszerubb, ha ujratelepited az egeszet.
En is altalaban azzal szoktam gorcsolni, hogy megmentsem a rendszereket, pedig tanulsag, hogy egy ujratelepites mindig gyorsabb es eredmenyesebb.
A multkor is eleg sokat pocsoltem, amikor a notebookom egyszer csak valami olyasmit irt ki rendszertolteskor, hogy bizonyos fileokat (nem emleszem mar, mert fel eve volt) nem tud elerni, es itt ki is halt. A kerdeses fileok termeszetesen a helyukon voltak. A megoldast az MS oldalan talaltam meg, eleg bonyi volt, filerendszervedelmet megszuntetni recovery mappabol fileokat kinyerni windows systemmappaban folulirni mindezt parancssorban. Sikerult, de sokszor meg tobb idot feccolsz bele tok foloslegesen.
Gondolom nem angol windowst hasznalsz. Ez azert kar, mert ha az angol hibauzit beirod keresobe es jellemzo problemaval allsz szemben, akkor biztosan dob valamilyen megoldast, magyarul kisebb az esely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest