Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
No, kedves Kovács Géza, megoldódott a gondod???
Én most kukkantottam be a topikba, de egyszer volt egy gondom, hogy MSI K8V Neo 2 (vagy mittomén) VIA chipsetes alaplapos gépet raktam össze. 512/400 Hynix RAM-mal. A RAM beállíások BIOS default-ból következően ''auto''-n. Namármost a lap rosszul detektálta a memóriát, és az SPD-t nem megfelelően olvasta ki. Telepítéskor a hibátlan CD-ről nem tudott olvasni, stb, voltak kékhalálok is. Nagy nehezen felment egy XP, de állatira instabil volt.
Megoldás: memóriaidőzítések manuálisan 2,5-3-3-7-re állítása. (Ennyi volt uis. az adott modul gyári időzítése.)
HGyu
UI.: Látom már nem látogatod a totyikot, tehát a gond megszűnt?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest