- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
Aktív témák
-
SAJT
tag
Szíveim, testvérim, VÍREIM!!!! Há mér csak most szerzek én tudomást erről a témáról???!! Csókollak minnyájotokat!!!
Amit viszont roppant mód hiányolok -e témából és NAGYON csodálkozom, hogy itt a 100. hozzászóláson túl nekem kell először megemlítenem:
HAMVAS BÉLA Mester: A BOR FILOZÓFIÁJA
(pl: EDITIO M Kiadói Kft. 2000, Szentendre Kucsera Ferenc u.1. ISBN: 963 85878 06))
Ember ilyen szenvedéllyel, ilyen bölcsességgel, bujasággal nem írt a borról és a borivás lélektanáról, kiváló borainkról azóta sem. Bár, Márai nevét még megemlíteném''.. Amikor a rizlinggel is baj lesz, akkor én már nem akarok élni...''! A borivás mint fogalom és cselekedet, valamint Hamvas Béla filozófusunk gondolatai, szavai számomra összetartoznak. Én azt gondolom érdemes mindkettőt alaposan megismerni: a bort és Hamvas Béla meglátásait a borivókról és a borról.
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest