- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #4594 üzenetére
Azért mert, most vegyek 10 000 ft / db acél felnit ami szinte lehetetlen, mert 4 x 100 -asban nem igazán van, meg a ha mégis, h néz ne már ki? Mert h ez a Grande Punto, és nem II-es, gyárilag 15 -ös a legkisebb felni.
Amúgy a nyári gumit , meg már 15-ös alufelnire teszem vissza, tehát akkor meg maradna egy fölös 15-ös.
(mert most még acélfelnin és nyári gumival száguldozok)
Így marad az h új/ használt 15-ös gumikat az acél felnire, aztán meg a gyári nyári gumit rá rakom egy új alufelnire.
Amúgy köszi.
-
válasz
george11 #4579 üzenetére
Nem vett vaki karácsonyra PSP-t, fényképezőt vagy mobilt a rokonyoknak??
Bontatlanok, 1 év garanciával!
Hologrammos matricával!
Sony ProDuo (High Speed!):
512MB-2600 FT
1GB-3000 FT HS!
2GB-4500 FT HS!
4GB-8500 FT HS!
Sony M2 micro(ajándék átalakító a kártyaolvasókhoz!):
512MB-3500FT
1GB-5000FT
Kingston (ajándék SD adapter):
micro sd-1GB-3500
2GB-5500
mini sd-1GB-3500
2GB-5500
Olympos-XD-1GB-4500FT
MSN/e-mail: palika90@freemail.hu
Tel: 0670-222-0899 (Kecskemét)
Posta: utánvétel-1000FT vagy bankszámlára utalásnál 400FT. -
GrandeP
addikt
-
greatchaos
addikt
válasz
george11 #4384 üzenetére
wazze, nem láttad a tv-ben apámat? - minden hónap 1 csütörtökjén szokott a tv-ben lenni...
há má no, megvettem a kölöknek a fősulit, nehogymá ne ne járhasson oda... arra megy amit akar, nehogymá a tanárok mondják meg, hogy mit kell...
vigyázzá, mert szólok neki, aztán levédeti a mondateleji nagybetűt, aztán majd fizethetitek a szerzői jogdíjakat
-
aXXon
őstag
válasz
george11 #4339 üzenetére
Nos a jópártól messze volt, olyan 5-6 liter, de szerintem még annál is kevesebb talán, eléggé a végét járja. Amit az előbbi hozzászólásomból kihagytam, hogy nem csak anyagi oka volt a 2*20liternek, hanem amennyiben valami gebasz lett volna, így még tudtam volna rátankolni benzint (60literes a tankom). Az eddig olvasottak alapján régi swiftekbe csont nélkül mehet bele, nem kell hígitani, a lambdaszonda megold mindent benne. Zsigákba csak egy minimál átalakítás kell, a csöveket nem marta szét egyikben sem. Modernebb autókba azért nem nagyon merném tisztán, de még tán keverve sem, mert a különböző érzékelők a más fizikai tulajdonságok miatt összevissza mérnek. Na most a régebbi autóknál ez csupán annyi, hogy villog ész nélkül a motorkontroll lámpa, az újabbaknál (SZERINTEM!!), félő, hogy a computer letiltaná az egészet. De ez csak az én véleményem. A másik ok, amiért okosan kell az átalakításnélküli tisztán használattal bánni és megválogatni, hogy mely autókba tölti esetlegesen be az ember, az az, amit te már az adalékok kapcsán felvetettél, hogy átmossa a motort, amivel ugyan alaphelyzetben elvileg nagy kárt nem csinál (ha csak nem az általad felvetetett formában, hogy azt is kimossa, amit nem kellene, de most vegyük úgy, hogy ez a dolog nem létezik, hiszen ideális esetben ez nem létezhetne...), ezért indokoltá teheti (és a hivatalos átalakításnak része is!!) plusz üzemanyagszőrők felszerelése és a régi cseréje. Nagy hirtelen ennyi jut eszembe
Ha van valami kérdésed, ami neked mint autószerelőként eszedbe jut és tudok esetleg olvasmányaim alapján válaszolni, akkor szívesen teszem. Eddig olyan 60 kilométer mentem a tankolások óta, az autó indul simán. Majd ha hidegebb lesz az éjszaka, arra leszek kiváncsi, ugyanis ott lehetnek még galibák, de eddig elégedett vagyok az eredménnyel.
-
Kloss
őstag
válasz
george11 #4311 üzenetére
Figyelj, most nem azé', de tényleg te vagy a hibás!
Folyton teleírogatod a topicot mindenféle viccekkel, meg linkelsz ilyen olyan képeket, videókat, hogy az ember hülyére röhögi magát, aztán nem tudok én se vásárolni semmit már jó ideje!
Megnézem a topicot, jót röhögök egy-egy beszóláson, aztán már el is felejtettem miért is néztem be!Ja, vagy azért olvasgatok itt, mert jó a hangulat a topicban? Akkó' bocs, nem szótam!
Szerk: a sok duma átlépése a Page UP és a Page Down gombokkal történhet...
-
aXXon
őstag
válasz
george11 #4130 üzenetére
Úgy gondolod? Én meg úgy gondolom embere válogatja. Nyilván minél több van, annál jobban leszarom, hogy mi történik a világban, eddig a meglátásod megállja a helyét. Viszont én akkor sem szeretnék majd úgy további haszonhoz jutni, hogy máson gázoljak ezért keresztül, ezt nem tartom elfogadhatónak, akkor sem.
-
KTU
addikt
válasz
george11 #3944 üzenetére
na én meg úgy hallottam "tuti helyről"
a Nagykőrösi utcai kínaiban történt az eset,tudjátok a régi bizományi helyén, férj kint maradt azt az asszony meg csak nem akart kijönni a bótból, bement cipőjét látta, kiment azt hívta a rendőröket
ami szerintem nem életszerű mivel én ott rárontottam volna mindenkire ilyen stessz helyzetben.
A gyerekes story meg a tecsoban esett meg: szülő nem találja gyerekét, tecso lezár, átvízsgál, gyerek WC-ben kevesebb hajjalna ebben csak az a baj aki nekem előadta halálosan komolyan mondta
-
vazzz
őstag
válasz
george11 #3937 üzenetére
És még eddig bárkitől hallottam, mindenkinek a rokonának az ismerőse volt az, akit lecsapóajtóztak. És ha más nem is, de az biztos, úgyhiggyedel.
DeltaPower Nálam nincs szaggatás.
Más: a tesztdrájvot most néztem meg... mégekkora fosszar gémet nem láttam mostanában. Pedig aszittemhogy biztosjó.
-
kalapos
tag
válasz
george11 #3746 üzenetére
Vitába szállok! Hogy épülne már be a katalizátorba meg a L-szondába az olajadalék, ha a kocsi mondjuk nem fogyasztja az olajat hogy jut oda??? Ha a kocsi eszi is az olajat az olyan minimális mennyiség, hogy semmiféle káros hatása nincsen. Talán a márkásabb olajakban nincs adalék? De bizony van. Szerintem még a gagyibbakban is van valamiféle kedvező hatású vegyület.
Pl. ott a Metabond, mondjuk az drága, de a betonsimitógépek motarolajaiba használtuk és a motorok élettratama megsokszorozódott! Jó teszt volt, mert azoknál olyan igénybevétel volt, hogy viszonylag hamar behaltak. De Metabonddal bírták mit az állat és ez saját tapasztalat! -
Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest