- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
george11 #34770 üzenetére
Jó boltot csináltál...valakinek
Az új 5200-seket árultam/árulom 14.5k-ért, ami nem kicsit jobb egy 2140-nél.
szerk: gyíkbácsi, látod még ph-s tag is megad 2140-ért 10k-t, te meg 9k-val elintéznél egy 2180-ért?
szégyelld össze vissza magad
9.5-ért ha lesz megkapod, george úgyis megveszi 12-ért
-
GrandeP
addikt
-
Kloss
őstag
válasz
george11 #34184 üzenetére
Az 1.4-es tuti többet eszik mint az 1.6, tapasztaltam. Én az 1.6 / 1.8-2.0 összehasonlításra gondoltam.
Havernak Opel 2.0 8V mocija van, városban 10-12 liter. Azért az 1.6-osok nem esznek ennyit(vagy ahhoz tolni kell, de most normál vezetést feltételezek)
A súly mondjuk tényleg számít, statisztikát nem csináltam, de általában az 1.4-el olyan fogyasztásra (vagy többre) jössz ki, mint 1.6-al, csak erőben nem ugyanaz.
De te végeztél egy felmérést anno, nem? Én csak az általam vezetett verdákból indulok ki. -
aXXon
őstag
válasz
george11 #34067 üzenetére
Bázmeg, találgattam itt magamban, hogy mi a faszom lehet ez, tuti valami skandináv geci, az írásmódja alapján.
Aztán a megnyitott képet is nézegettem egy ideig, mire leesett, hogy mi a faszt is látok magam előtt (azt hittem, valami kerékpár alkatrész, első villával, vagy ilyesmi
), pedig gyerekkoromban nem egyszer, nem kétszer láttam és rajongtam körbe ilyen szerkezetet
-
faragojof
őstag
válasz
george11 #34014 üzenetére
Ez kész!!
Egyszer régen írtál egy olyat, ami arról szól hogy mi az elvárása egy nőnek a férfi felé, és viszont. Nem tennéd meg hogy újra beírod, vagy linkeled hogy hol van? Nem szeretnék 10000+ hsz-t most visszalapozni...
Előre is kösz!
Ja, én meg tudok egy ilyet:Rocker teszt
-
-
distvan1
tag
-
bartucc
addikt
válasz
george11 #33840 üzenetére
GrandeP: mire vársz?
Chaser: Első tervem nekem is az volt, hogy díszlemezt le, és rá egy 8-as ventit, de akkor már látszodni fog hogy bütyköltem. Inkább eladni akarom majd, és 4670-be invesztálni max, hogy a gép mostmár jó is legyen, de ne kelljen hozzányúlni. (bár a 9500GT is elég mos tmindenre.., csak 4-5k-t még megérne majd, de sztem nyár végén, addig úgyse játszok, akkor meg suli, ördögi kör
)
-
bartucc
addikt
-
bartucc
addikt
válasz
george11 #33469 üzenetére
Napersze
Vikcsi sörös ajánlata jobban tetszik bár az a kettes más akart lenni sztem.(másik kérdés hogy még gyógyszerezek)
Úgy 9k-ra gondoltam.GrandeP: hát sztem gondold meg, kevés melólehetőség van szval csak ha van már másik.... Osztán ne beszéljé itt labdákól szólunk Dévényi Tibi bácsinak azt majd hoz neked is
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest