- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewenwolf
újonc
válasz
Intruder2k5 #945 üzenetére
Köszi a választ! Én 3.-án tettem meg a reklamációt a Raiffeisen banknál, ahol azt mondták, hogy belföldi cég esetén 30 nap a kivizsgálási idő és ez az idő alatt jóvá lesz írva az összeg a számlámon, ha jogosnak találják a reklamációm. Másnapra kaptam is egy levelet, hasonló szöveggel hogy további vizsgálatok is lesznek, és jóváírás után még 90 napig vissza is vehetik a jóváírt összeget.Kaptam az ügyemhez egy azonosító kódot is, ugyanis az ügyintéző hölgy azt tanácsolta, hogy 2 hét elteltével azért kérdezzek rá, hogy mi a helyzet az ügyemmel, és akkor arra szükség lesz a beazonosításhoz. Ezt meg is tettem 18.-án, az volt a válasz, hogy folyamatban van az ügy kivizsgálása és, hogy ez akár 60 napig is eltarthat. Az viszont egy picit aggasztó, hogy amikor rákérdeztem, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy visszakapom a pénzem egy olyan cégtől, amelyik ellen épp NAV eljárás van folyamatban, és a számlái zárolva vannak, nem tudtak egyértelmű választ adni, csak ilyeneket, hogy hát ezt még nem tudják biztosan, meg ennek még utána kell járniuk. Azóta sem történt jóváírás a részükről a számlámon, csak ezért érdeklődtem itt.
-
stewenwolf
újonc
Bárki, aki szintén bankkártyával fizetett és már megtette a reklamációt a bankjánál, kapott bármilyen visszajelzést az ügyben?
-
stewenwolf
újonc
Ezt most tényleg amúgy nem értem, erre miért nincs semmilyen jogszabály? Ha az ember a becsületesen megkeresett pénzét, amit már egyszer személyi jövedelem adó formájában leadózott az állam felé, ilyen módon elveszti egy NAV-os eljárás miatt, egy olyan cég esetében amiről ő nem tudta, hogy az adócsalást végez, egy kicsit se tartom korrektnek. Miért nem élvez prioritást ilyen esetében a károsultak kártalanítása, hiszen a NAV is tisztában van azzal, hogy egy ilyen hirtelen intézkedés esetében, a befagyasztott számlán lévő pénz egy része nem a cégé, hanem a vásárlóké? Ezt nem tudják kinyomozni ha már mindent is tudnak? Milyen jogon veszik el tőled azt ami nem az övék?
-
stewenwolf
újonc
Egyetlen nagy szerencsém ebben a szerencsétlenségben, hogy bankkártyával, barion-on keresztül fizettem nekik, így megyek is holnapután a bankba személyesen reklamálni.
-
stewenwolf
újonc
Azért ez a fajta hozzáállás nagyon nem korrekt! Én 22.én rendeltem tőlük alaplapot, ram-okat, processzort, ssd-t, hdd-t és procihűtőt is, mert mindenhol azt olvastam, hogy ez egy nagyon megbízható bolt.Kaptam is 23.-án egy válasz emailt, hogy "visszaigazolva és a termékek szállítása biztos". Előre el is utaltam a pénzt ezekre, gondolván mi baj lehet... Ezek után bár ne tettem volna! Ha már megtiszteljük őket a bizalmunkkal és előre utalunk nekik, szerintem legalább az ő oldalukról is illendő lenne annyi tiszteletet mutatni felénk, hogy valami érdemleges információval szolgálnak a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. Az, hogy ilyen módon semmibe veszik az ügyfeleiket, teljes módon elfogadhatatlan! Most rendeltem náluk először meg utoljára is, még akkor is ha helyre jön minden!
-
stewenwolf
újonc
Bárki aki ma írt nekik emailt kapott rá valamilyen választ?
-
stewenwolf
újonc
Az igen, milyen jó, hogy május 22.-én rendeltem tőlük közel 400.000 ft értékben.
És most ilyenkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest