Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
ronin s8
üzenetére
Én ma bontottam itthon a Monsooned Malabart (melóban az automatában egész tűrhető lett volna, ha nem rögösödik annyira, de gondoltam itthon ez nem gond). Már az olajos szemekből gondoltam, hogy nem lesz a kovetkező kedcenc. Hozza a csokis ízeket, de újból rájöttem, nem az én világom. Maradok a Dél Amerikai és Afrikai kávéknál, lehetőleg világos/közepes pörköléssel. A múltkor Kalmárnál a Bellardi kávéval is ugyanez volt a következtetés (mondhatni úgy voltam vele, mint a székely a zsiráffal: jó, jó, de otthonra nem kéne
) , csak abból nem rendeltem fél kilót 
-
paljoc
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Megyek ma a városon át és poénból magyarázom a mellettem ülőnek, hogy "ott voltam annak a szállónak a tetején sokat", "emide kávét hoztam múltkor", majd a Nagy Diófa utcába kanyarodva mutatom hogy "mindjárt itt is pl. a Ronin egyik ismerőse szokott néha kérni, de amúgy ő a klasszik vonalat tolja általában"….mikor ide érkeztem a mondókával és oda mutatok, hát ott áll a Ronin kék ingben meg a srác, ilyen döbbenet érzés volt folytatni hogy "na ott vannak, ők azok akikről épp beszéltem!" :-))))
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 58.5 mm full fém tamper
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , csak abból nem rendeltem fél kilót