Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Logikus vagy sem, én csak azt mondom, az ügy szempontjából nem látom az összefüggést a zöld kávé hónapokig tartó tárolási lehetősége, meg a pörköltek öregedésének vizsgálata között, én továbbra is külön kezelném ezt a két kérdést. Mindemellett magam is azt gondolom, legjobb dolog amit lehet tenni miután kinyílt egy akár védőgázas, akár egy simán lezárt kávészacsi, hogy mihamarabb megissza az ember.
-
ronin s8
senior tag
Nekem sem.
A pörkölés javítja a kávé minőségét (ezért pörkölik). Pörkölés szempontjából az újhullámos kávék alul vannak pörkölve - jelentsen ez a szó bármit is.
Élek a gyanúval, hogy egy-egy kiváló olasz brand által csomagolt kávé átment néhány - újhullámos pörkölő előtt ismeretlen - eljáráson, minek köszönhetően stabilabb lett. Viszont ahogy én látom, az újhullámosok is fejlődnek. Lehet, hogy rájöttek pár dologra, amivel meg lehet hosszabbítani az agonizációs időt. 
Az idő ellen sajnos nincsen orvosság. Lehet trükközni, egyes kávék (a robusták pl. eléggé) jól bírják az idő múlását, de jobb betartani náhány kezelési szabályt, amivel elejét tudjuk venni a gyors öregedésnek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A pörkölés javítja a kávé minőségét (ezért pörkölik). Pörkölés szempontjából az újhullámos kávék alul vannak pörkölve - jelentsen ez a szó bármit is.
Élek a gyanúval, hogy egy-egy kiváló olasz brand által csomagolt kávé átment néhány - újhullámos pörkölő előtt ismeretlen - eljáráson, minek köszönhetően stabilabb lett. Viszont ahogy én látom, az újhullámosok is fejlődnek. Lehet, hogy rájöttek pár dologra, amivel meg lehet hosszabbítani az agonizációs időt.