Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
válasz
Szyszko
üzenetére
Nem annyira veszélyes, mint első olvasásra tűnik. Rakd rá az ujjad felül a tetejére és mozgasd meg. Picikét ide-oda billeg. Gondolom egy ipari gép nem ilyen.
Azt vettem észre, hogy ha súlyt teszek darálás közben a tetejére akkor mintha picit finomabbra és egyenletesebbre darálna. Eleinte kézzel nyomtam le, de az nem egyenletes ezért találtam ki egy fix súlyt, ami jelenleg a tamper. Sajnos az viszont nem elég nehéz ezért írtam, hogy kéne valami nehezebb.
Belső durva állítás: én össze vissza tekertem, de sehogy nem volt jó, ezért megjegyezve az eredeti beállítást végül azon hagytam.
Amit még hibaként tapasztaltam - főleg az újhullámos kávékkal, amiket nagyon finomra kellett őrölni - hogy szimplán elakadt. Ilyenkor vagy le kell venni a tartályt és ki kell szedni a babokat vagy durvára kell állítani a fokozatot, hogy újra elinduljon...
-
soldier2
őstag
válasz
Szyszko
üzenetére
Ha 5 fokozattal fedi le az eszpresszo sávot, az szerintem nagyon, nagyon kevés. Ebben az esetben inkább az Iberital (ha nem akar a fokozatmentesítéssel bajlódni az Imatnál). Mivel gyári állapotában, még moindig az a leghasználhatóbb. Aztán ha akar kijelzőskálát rá tudja szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 58.5 mm full fém tamper
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest