Hirdetés
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nem akartam Lance-be masszívan beleállni, mielőtt ránéztem volna valami frissebb videójára. Szokott volt járni a standunkon a HOST-on és a WOC-okon is. Számomra egyszer sem keltette azt a benyomást, hogy elmélyedne, alaposan utána menne témáknak. Felületes, inkább harsány többnyire. Személyesen beszélgetve vele kevésbé pozőrködik, mint a videókban.
Na, de megismerkedtem a soup-pal Lance tolmácsolásában... Amiben pont ugyanolyan esetlenül kezeli a Robotot, mint 3 éve. Ha influenszer akarok lenni, akkor ezt bakit nem hagyom benne a videóban, hogy a Robot-ról lent hagyot karral cincálom le a szűrőt a dugattyúról. Egy jó kontentben, nem maradhat benne ilyen kisiklás. Nem néztem végig (bocs, pedig tényleg jól tűröm a szenvedést), de a rugós dugattyúsokról tett kijelentése is azt árulja el, hogy mennyire nem érti még mindig a működésüket (vagy azt, hogy mennyire különböző működési elvű rugós dugattyúsok vannak). Az előáztatás mértéke ezeknél is jól állítható, ergo soup-ra szerintem totál alkalmas. Az, hogy milyen hőmérsékletek mérhetők a Robot-ban húzás alatt előmelegítés nélkül, azt már tudjuk. 4-6 fokkal a Lance által bemondott alatt (csak 70g-ot tölt a kosárba). Bocs, befejeztem Lance analizálását...
Soup-készítésre ma reggel nem maradt idő. Next time. Azért abban talán egyetértünk, hogy ez sokkal inkább filterkávé, mint eszpresszó.
Csináltam viszont a filter pörkölésünkből eszpresszót.
Nekem ez az eszpresszó így nem élvezhető, talán nagyobb hígítással. Nagy, precíz síktárcsáson őrölve. Azért csináltam pidelt gépen, hogy a paraméterek tényleg ott legyenek, ahol szándékoztam.

Számomra hiányzott a kontextus Dávid hozzászólásából, hogy ez primér soup-ra (filter jellegű kávéra) vonatkozott. Erre is lehet használni a Robot-ot persze. De talán a többség mégis eszpresszóra veszi, aztán kipróbál persze mást is vele. És tényleg a fő erénye a Robot-nak (a manuáloknak), hogy rendkívül tág tartományban megbocsátók. Fasza lesz az ital, mert minden (MINDEN) kézben tartható.
A következő viszont már nekem is a soup lesz :-).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest