- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Szeretnék belépni az otthon minőségi espressot ivók táborába, mert ugyan nincs messze a Fekete vagy My Little Melbourne, de jó lenne az élményt minden nap átélni.
Karos gépben gondolkodom, a kotyogós és pumpás nem az én világom.
Nem szeretnék feltétlenül egyből sokszázezret ellocsolni erre a hobbira(?), így egy megfelelő szinten belépnék, ahol az elköltött pénz még egyértelműen minőségi javulást hoz.
Van most valami bestbuy a piacon (aktuális akció, vagy használt gép amit megvennétek, ha nem lenne épp ott a saját főzőtök a konyhában)?
Találtam egy '13 Gaggia Classicot korrektnek tűnő áron. Ajánlott ez még, vagy érdemes komolyabb gépet keresni?
Ugyanez a kérdés vonatkozik darálóra, vn most no brainer deal valahol?
Köszi előre is,
Mosqu!to -
Mosqu!to
addikt
Köszi a tapasztalatokat, a helyzet az hogy nem szeretnék kávéőrült szintre lépni. Voltam már ismerősnél, aki kávénként állította az örlés finomságát, a gép nyomását, stb, és végül 5-6 kávét főzött le mire egyre azt mondta hogy az jó lett. Egyszerű, bolondbiztos megoldást keresek, szenvedés nélkül, emészthető áron (100k alatt).
Brikka nem jó, indukciós tűzhelyem van. -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Így 8 hónap (és előreláthatólag még jó sok) home office után kezdem azt érezni, hogy megérett a kávéfőzőcsere itthon.
Eddig Nespressoztam, mondván hogy hétköznap úgyis munkahelyen iszom, arra a hétvégi 1-2 főzésre úgysem éri meg ennél jobbat venni, de most ez már átfordult abba, hogy heti 15-18 espressot főzök, jellemzően napszakonként egyet.
Ahányszor azonban elmegyek a Fekete/My little melbourne és hasonló helyekre, brutál mód oda vagyok a kávéjukért.
Persze ezt a szintet itthon nem fogom tudni gondolom elérni, de talán van valami sweetspot a nespresso felett és a top barista kávé alatt.Van esetleg "bestbuy"? Párnások esetleg (illy, vagy más)?
Esetleg innen érezhetően csak a saját espresso géppel+darálóval lehet feljebb menni? -
Mosqu!to
addikt
A pozitív beszámolók mellett álljon itt egy negatív is:
Otthon Nespresso Pixie kávéfőzőm van, szeretem a gyári kapszulák többségét, a Jacobs kapszulák szintén jók, a L'OR nekem nem az esetem, a Lavazza-ról csak hallottam, hogy gyárt jó kompatibiliset, de még nem kóstoltam.Azonban nemrég valaki bedobta, hogy Pellini kapszulák kaphatóak a kávétársaságnál. Egyik kedvenc szemes kávém a Pellini, ismerősömék karos gépén brutál jókat lehet inni. Azonban a kapszulás Pellini TOP 100% arabica akkora csalódás, hogy hihetetlen. Íztelen-szagtalan-jellegtelen, az ilyen 50-60 Forintos lóhugy szintet hozza. Mindez 160ft/kapszula áron még rablás is. Kerüljétek messziről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest