Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Uff, inkabb toltok bele palinkat.
Jo lesz a Norda.
Inkabb kinyogom a 6k szallitasi ktg -t, veszek 22 pakkal, de a gepet nem kell szervizelnem, vagy szervizeltetnem.
Egyebkent a nagy fan -sagomrol annyit, hogy mar 1 hete a Bialetti Brikkabol iszom a kavet a vizhiany miatt, es meg a kinezett daralot is lump voltam megrendelni. De legalabb tudom, hogy a Commandante es a Timemore kozott elhanyagolhato a kulonbseg.
-
MPowerPH
félisten
válasz
#49155328 #4101 üzenetére
Egy Lelit Bianca -m van, es hogy oszinte legyek, nem akarom havonta vizkoteleniteni, mert pain. Szoval nem magam miatt, hanem a gep miatt. Norda lenne a legjobb, de ha nem Bp. -n laksz, akkor nem lehet beszerezni.
Kalkulaltattam mar szallitast, bevasarolnek 40k -ert, de a kiszallitas ugy is draga, leven kamionnal kuldik le...Nem vagyok hardcore kaves, nem az en vilagom az a fanatizmus.
Mod: talaltam egy italnagykert, ahol van Norda, es a szallitas 'csak' 6k. Lehet ez lesz, es inkabb berendelek 1 evre elore.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Erdekelne, ki hogyan oldja meg vizet, mint alapanyag? Jelenleg Pecsen vagyok, igy sajnos az olyan, mint Norda nem opcio, Bp. -rol egy vagyon ide hozatni, meg akkor is, ha bevasarlok sok tizezerert. Az Inter Sparos viz, a Vera meg csak atmeneti megoldas volt, azert az mar nem idealis hosszu tavon.
Keveritek a desztvizet?
Csak siman desztvizzel a gepnek jo, nekem nem, mert eleg gyengus ugy a kave. Kiprobaltam, palinka fozeskor azzal higitottuk, es raktam a kavegepbe is probabol. -
MPowerPH
félisten
Helo. Azt hiszem, most ertem be egy jobb, elektromos daralora. Van e valami ajanlas, best buy? Erdemes kaves aprot turni hasznalt cucc utan, vagy szigoruan csak ujat szabad vasarolni?
Eddig manualis daralom van/volt, Timemore Chestnut G1, es egy Comandante C40.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest