- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Gugli elsooldalas talalatoknal jobb [ar] kavebab beszerzesi helyeket tudtok ajanlani?
Egeszen pontosan julius meinl KOFFEINMENTES szemes kavet keresek [noname meg dallmayr nem jott be a korabbi koffeinesek pl. omnia utan, daralt nem opcio]. Bp-en vagy legalabb tobb csomagnal nem jelentos szallitasi dijjal.Alap automataban keszitve lesz belole nedu.
-
axioma
veterán
Nagyon koszonom a valaszokat, ertem hogy alacsonyabb az igenyszintem az elvartnal. Lehet teszek akkor me'g egy probat decaf szemest venni 'vakon', mondjuk ceges kavezoban fozott alapjan, a meglevo automata keszulekbe.
Kotyogos baja 1. alu nem mosogatogep-allo 2. zarodashoz jol racsukni ha csak ritkan nem sikerul [gumi stb] mar macera, 3. emlekezni h mikor majd kihul akkor szetbontsam, betolteskor vizet mericskeljek... 3. ott is tudom felejteni a gazon -- szoval ezert kene valami automatizaltabb. De meggyoztetek, h probaljam me'g szemessel. -
axioma
veterán
válasz
aradebil2 #9125 üzenetére
Kosz, ez jo otlet az ujratoltheto kapszula, utananezek, mind1 hogy abba vagy a karosba kell tolteni.
A tegla nyilvan nem barista minoseg de nem is az a cel, ellenben nem csomagolast veszek ne'mi oroltkave-piszkitassal...
Ugy latom az itteni kezdo kaves topik is mar azon a szinten kezdi ami nekem felesleges, medencesnel is ilyen tarsasag van. -
axioma
veterán
Az megint kiserletezes lenne, hogy melyik izlik konkretan nekem, meg utalom a felesleges kornyezetterhelest.
Tegnap ilyet talaltam, tok hihetetlen hogy minden mas sokszemelyes kavegep 3.5 bar ez meg 20 bar (nem mintha tudnam, mi a kave minosegre a hatasa, nem vagyok nagyon inyenc, de muszakilag nyilvan mas kene legyen a belseje ha igaz; mint pl. mosogep se attol tobb kg-os hogy nagyobb a belseje csak attol hogy erosebb a konstrukcio, birja a tobb kg-t is centrizni...).
Pl. ez a gep a leirtak alapjan megfelelhet nekem? [link] -
axioma
veterán
Sziasztok,
papiron nem vagyok jo helyen mert kerdesem apropoja az, hogy koffeinmentes kavera alltam at, es az eddigi szemes kavebol fozo geppel - bar probaltam mentes szemes kavet, nem jott be - atallnek daraltkaves gepre, megszokott markambol csak daralt decaf letezik. De ezeket a gepeket abszolute nem ismerem; nagyon regen volt kotyogos de az kosz, de kosz nem. Nehezites: 1 azaz 1 db kavet (hosszut, de ez gondolom mind1, utolag plusz forro vizet is ad az is OK) fozzon le egyszerre, en meg ilyen 4 szemelyeseket latok a szokasos webhelyeken. Igen, gepi kv-t szeretnek, es nem, nem szeretnek kapszulasra atallni. Van ilyen? Van valami kulcsszo amivel ilyen gepre kereshetek, es barmi otlet hogy valasztaskor mire figyeljek? (esetleg konkret termek linkje is nagy segitseg) Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debian GNU/Linux
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest