Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
justgiveup
üzenetére
Ioncserélős gyantás szűrőt szoktak használni. Lehet nátrium ionra cserélni, akkor egy picit sós lesz (de nekem az sem volt érezhető), a hidrogén ionos az igazi, azt viszont házilag nem tudod regenerálni, ezért jóval drágább vele. Én nem használok szűrőt, kemény a víz, mint a beton. Sosem próbáltam itt lágyítottal. Ismerőséknek volt régen teaház a budai oldalon, ők használtak nátriumos ioncserélőt, szóval valamit biztosan számít.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
justgiveup
üzenetére
Csapvíz szennyezett és tönkreteszi a géped belülről. Illetve havonta vízkőtlenítheted, ami megintcsak nem túl előnyös.
Kancsós megoldások amelyek magnéziummal tisztítanak, lerakódásokat okoznak, alubojlert marják.
Desztillált víz visszasózva a budget elfogadott verzió. Illetve RO berendezés, vagy pl. BWT. Majd sz. zs. megmondja pontosabban.Különféle kv vizek nagyon drágák ÉS rengeteg műanyag szemét.
Házi desztillálás a zero waste, de nem feleségbarát, hacsaknem garázs\pince
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás