Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ServerWorks
üzenetére
Maximum a téglás sárga csibóval versenyezhet otthon mert minden mással jobb kv készíthető. Én akkor kukáztam a kapszulákat amikor kiszámoltam mennyit iszom meg 1 nap és mennyi a kilós ára.
-
Petyuska111
tag
válasz
ServerWorks
üzenetére
Leírom még egyszer: hiába veszel Nespresso-ba bármilyen jó kv-t, a gép adottságai miatt soha nem fog jó kv-t készíteni, egyszerűen nem lehetséges fizikailag. Tudom, h ezt N. tulajoknak nem könnyű megemészteni, de akkor is ez van. Pontosan tudom - le is írtam, de minek? - , hogy nem karos géppel versenyez a Nesp., hanem a többi kapszulással és az ese poddal (és talán az automata gépekkel). Ebben a versenyben lehet, h a többi kapszulás cuccot megelőzi (bár még ez sem biztos), de csúnyán lemarad az ese pod mögött a csapolt kv minőségét tekintve. Pont. Semmilyen érzelmem nincs a Nesp. irányában, tényszerűen megállapítottam, hogy gagyi cucc. Kategóriájában van sokkal jobb. A másik (hardcore) fórumból többen használnak pod-os gépet (második, harmadik gépként), míg a N. használata nem jellemző. Aki korrekt kv-t akar inni (a lehető legkevesebb macera mellett a lehető legjobbat) ezt gondolja át, érzelmi alapon döntést hozók (nők 99+ százaléka) meg vegyék meg a legszebb színű gépet

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás