- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Jah, fél kiló. A Casa Blancával kevertem amit kaptam ajándékba, az volt csak 250-es. Így mondjuk már nagyjából árában van ez az Aldis.
Háromnegyed álláson már nem darálja kicsire, nem ragad a gépbe, vizet felnyomtam maxra és én állítom le kézzel mikor elkezd kiszőkülni rögtön. Két adag, meleg vízzel felhígítom, kész a bögre kávé. Így azért sokkal jobb, mint a gépre bízni, össze-vissza darálja meg engedi a vizet rajta mint a hugyozás, mondjuk nem hibáztatom érte mert egy őskövület gép és akkor is alap volt.
Nem annyira rossz ez a narancs, én még nem nőttem fel ehhez a topikhoz.
Pedig ittam már kávéházban kávét, tudom milyen a profi kávé, csak az elvárásaim nem magasak ilyen téren.
Amíg megvolt a Tassimo Joy abba is vaníliás, csokis meg ilyen ízesített kávés kapszulákat vettem, szóval én ehhez b*zi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig ittam már kávéházban kávét, tudom milyen a profi kávé, csak az elvárásaim nem magasak ilyen téren.
Mr.Csizmás