- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
Polarstar #1677 üzenetére
Én nem értem most, de lehet mert nem fejtettem ki. Régóta gondolkodom, hogy csökkentett koffeintartalmú kávét igyak, de most a sárga tchibo megadta a lökést és eszembe jutott, hogy van 1 Brikkam de abba túl sok kávé kell és túl sokat főz le mert 4 személyes. Vennék egy adag csökkentett koffein douwe egbertset és íz alapján vagy csak azt iszom vagy délután 1-et iszok, reggel meg automata. Nem akarok semmit méricskélni meg önteni, a lehető legegyszerűbben akarom megoldani. Mivel más megoldás nem maradt így vagy jó lesz az automatás őrölt kávé vagy veszek 2 személyes Brikkát. A csökkentett koffeintartalmú kávé megoldaná azt a problémám is ha esetleg 5-6 óra körül még kávéznék egyet, ritka eset de néha van ilyen.
Kösz kory24, az a mennyiség pont jó lenne nekem.
-
iatti
aktív tag
válasz
Polarstar #1677 üzenetére
én bialetti mini expressel kezdtem.annál is észre lehetett venni a különbséget egy jobb minőségű kávéval.talán pacific coffee meg kapuziner volt benne próbálva.nem használtam sokáig,egy fél év múlva léptem feljebb.de ezek a masinák azért csak kotyeszok. messze van a presszókávétól a kinyert cuc
amit meg a gc-vel csinálok,abban meg "megáll" a kanál. persze a vödrös kávés erre meg azt mondaná,ez meg már kv "sürítmény",ez már méreg
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest